REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.5° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Băsescu îi recomandă lui Iohannis „o ieșire politică liniștită“ după terminarea mandatului

Băsescu îi recomandă lui Iohannis „o ieșire politică liniștită“ după terminarea mandatului

A.F. 1 iulie 2024 | 21:11 651

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică seară, la România TV, că actualul șef al statului, Klaus Iohannis, ar putea să-i ia exemplul în privința continuării carierei politice după expirarea mandatului prezidențial.

Basescu ii recomanda lui Iohannis „o iesire politica linistita“ dupa terminarea mandatuluiKlaus Iohannis, Traian Băsescu

„Cred că e prima dată în viața lui când lumea care poate să ia decizii nu apreciază faptul că e înalt și frumos să îl pună într-o funcție. Hai să nu spunem frumos, să spunem frumușel. Vorbind foarte serios, cred că domnul președinte nu a îndeplinit niciun criteriu pentru o funcție de nivel supra-statal. Poate să facă ce am făcut eu. Spre exemplu, ca să îmi fac o ieșire politică liniștită, am candidat, am fost senator, pe urmă am candidat și pentru Parlamentul European, am făcut un mandat complet ca europarlamentar”, a declarat Traian Băsescu.

„Am ajuns la vârsta la care spun 'Stop joc!', nu mai vreau niciun fel de activitate politică, mă voi dedica activității unei fundații în care să transfer din experiență către cineva vrea să mă asculte. Dacă are impresia că o să se plictisească, o candidatură la Senatul României în toamnă este o soluție excelentă”, a adăugat fostul președinte, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iohanus sa-si vanda cele 6 case si sa se mute in ucraina ca o da si pe masa pentru ucraina a dat un patriot de 4 miliarde dolari din banii de la fraieri iar restul mandatului a bagat vrajeala cu pesede
0
0
Nea Trăienică să dea sfaturi câtă gheață și cât whiskey se pun corect într-un pahar, de altceva mai bun nu cred că este în stare!
0
1
ci oare cine vine. Propunere, veorica ! Si obligat olteanca sau oltean !
1
1
Un sfat bun ar fi ca romanii sa termine somnul mintii si sa-si aleaga presedinte bun,pentru prima data in istoria tarii. Nu se va intampla asta,vom avea in continuare numai conducatori de teapa celor de pana acum,dar totusi sfatul ramane.
2
1
in cusca la zoo, amindoi. cu mentiunea scrisa: faptasi ptr 20 de ani pierduti, ai romaniei! sa nu se uite, amindoi sint aruncati prostilor de romani de "dreapta" politica, cu stinga faceau gioco di mano.
2
8
in cusca la zoo, amindoi. cu mentiunea scrisa: faptasi ptr 20 de ani pierduti, ai romaniei!
1
8
Actualul presedinte are nevoie precum sclavul de un stapan. Nu este capabil de initiativa proprie, trebuie indrumat, mangaiat pe crestet, asezat in patru labe. Asta stie asta face.
3
7
Ce sfaturi sa dea Basescu la fundatia pe care o deschide? despre cum sa distrugi o tara din pozitia de presedinte. Basescu, ca si I******s, a fost un presedinte slab, nimic bun n-a facut pt tara, doar s-a rafuit cu dusmanii in toti cei zece ani de mandat.
5
9

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016