REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Băsescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: Din a treia funcţie în stat, trebuie să pleci acum

Băsescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: Din a treia funcţie în stat, trebuie să pleci acum

Replica API 22 iunie 2018 | 00:34 481

Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu îi cere liderului PSD, Liviu Dragnea, să renunţe la funcţia de şef al Camerei Deputaţilor, după decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul "DGASPC Teleorman", scrie Agerpres.

"Daddy, nu doresc nimănui să fie condamnat, dar tu ai o condamnare penală definitivă şi alta în primă instanţă. Pricepi că nu mai poţi administra discreţionar ţara şi că trebuie să demisionezi din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor (al treilea om în stat)? Acum! La PSD n-aveţi decât să faceţi ce vreţi, dar, din a treia funcţie în stat, trebuie să pleci acum!", a scris fostul preşedinte, joi, pe pagina sa de Facebook.

Instanţa supremă l-a condamnat pe Liviu Dragnea, joi, la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul "DGASPC Teleorman" în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD.

Decizia nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
maestrul ioda i-a suflat lui chiorete dar daca folosind forta aia buna i-l va face sa marturiseasca furaciunile facute ar fi mult mai bine
1
1
Ne Traiane nu mai fi smecher,matale,ca trebue DNA si DIICOT sal ia pe Deliorga Cristi,Corleone de Constanta si sa vezi ce scoate de la el,dar numai la Beciul domnesc,sa vezi cum lasi clapa si la ochiul celalat jos.Nu mai fi smecher pentru prosti.
4
1
Multi au frisoane si cunvulsii cand,nea Traian,pune pleoapa pe el!Se zvoneste ca ,mistretul acolo la puscarie,daca vede o poza cu nea Traian este resuscitat de SMURD.In schimb crza este mai mica la auzul numelui,se rezolva cu 6 perechi de palme si un sut in boasele alea pline de votca Fynlandia.
3
1
Nea Base nu ne zici si noua ce avere ai avut inainte de a fi ministrul transporturilor si cata ai acum, asa sa avem si noi habar.
3
1
io zik sa fugi si tu in Nicaragua cat mai ai timp, javra subordinara
5
2
cum sa plece bondarul de la stup ce tu a-i plecat cind a-i venit cu erata ba chiar dupa aia l-ai vindut pe fratitu sa arati la lume ce corect esti tu ial si pe cristoiu ca e bun invatator ca deja e pregatit stie cei pe la Ghita pe acolo deaia s-a si dus sa invete drumul daca e haituit
6
0
ascundete bai nemernicule ascundete
3
1
Ar trebui judecat si condamnat pentru tradare nationala!jeg
6
0
Du-te in pizda mati Base! Cum poti sa mai vorbesti cand tu esti hotul hotilor, ai furat flota, casa din Mihaileanu, miliarde de euro luate de la FMI si disparute, etc?!
9
3
Traiane!!!!!!!!!!!!!!!!!
9
0
deocamdata primeaza prezumtia de nevinovatie, pana va fi condamnat definitiv mai e mult timp .Cei care zbiara pe aici cu demisia vor sa nu se aplice o directiva legata de prezumtia de nevinovatie ceruta de EUROPA,si sunt si impotriva deciziei CCR legata de dezincriminarea abuzului in serviciu, prevedere care la Dragnea nu s-a mai aplicat,.Nu va mai bucurati de condamnarea lui Dragnea ca sentinta va fi rasturnata la completul de 5 judecatori . Sentinta asta s-a dat cam la presiunea strazii fraierii sunt in piata si se bucura, ce justitie corecta ,ce decizii CCR respectate poate candva ....
9
10
Livache trebuie sa se retraga imediat ! Sef al PSD-ului trebuie numita robotica Vasilica Veorica - prima super-analfabeta din cei 3000 000 de analfabeti PSD-isti !
13
6
Tu o sugi grav
6
5
Badalau presedinte pesede
0
12
Justitia apartine statului paralel. Prin urmare nu se pune la socoteala.
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510