REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 13 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6851
19.4° Constanța Vineri, 13 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6851
 

Băsescu, provocat de Geoană: „Să nu mă pună în situația să-l bat pentru a treia oară“

Băsescu, provocat de Geoană: „Să nu mă pună în situația să-l bat pentru a treia oară“

A.F. 13 septembrie 2024 | 00:00 464

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat joi că deși vrea să stea departe de campania electorală din acest an, totuși dacă Mircea Geoană îl va provoca, atunci va fi nevoit să-i administreze o a treia „bătaie” electorală (după ce l-a învins în 2004 în cursa pentru Primăria Capitalei și în 2009 în finala prezidențială), afirmația fostului șef al statului venind ca urmare a unui interviu în care Geoană, candidat independent la prezidențiale, a spus că Băsescu „este într-o zonă de degradare biologică destul de importantă”.

Basescu, provocat de Geoana: „Sa nu ma puna in situatia sa-l bat pentru a treia oara“Traian Băsescu și Mircea Geoană

Băsescu a mai afirmat că în ciuda vârstei sale de 72 de ani și a multiplelor operații prin care a trecut, totuși nu a ajuns la nivelul de „degradare” în care să-i ureze sănătate Regelui Mihai I, cu referire la gafa lui Geoană care i-a urat sănătate fostului monarh decedat în 2017.

Polemica a început după ce Mircea Geoană a declarat la emisiunea „În fața ta“, la Digi24, că dacă va ajunge Președintele României atunci nu va ezita să apeleze la experiența internațională a foștilor lideri ai țării, mai puțin la Traian Băsescu „pentru că este într-o zonă de degradare biologică destul de importantă”.

„Dacă va fi vreodată o șansă să-i folosim în plan internațional, nu am să ezit să o fac. Nu neapărat în politică. Dacă este o anumită expertiză pe care o poți folosi, eu nu mai am patimă politică pe acest lucru. Mai puțin pe Traian Băsescu, pentru că este într-o zonă de degradare biologică destul de importantă, în sensul în care nu cred că-și mai dorește viață publică, a a spus că nu mai dorește. Biologic în sensul că e într-o perioadă a vieții în care vrea să facă altceva și e bine să facă altceva pentru că nu cred că a lăsat cea mai bună amintire”, a declarat Geoană.

Traian Băsescu: „Probabil a ajuns acasă și doamna Mihaela i-a dat una peste ceafă“

În replică, Traian Băsescu a declarat, joi, la Digi24, că deși are 72 de ani și a trecut prin multe operații, totuși nu a ajuns la nivelul de degradare în care să-i ureze sănătate Regelui Mihai I, cu referire la gafa lui Geoană care i-a urat sănătate fostului monarh decedat în 2017.

Basescu, provocat de Geoana: „Sa nu ma puna in situatia sa-l bat pentru a treia oara“Mircea Geoană

„Afirmațiile pe care le face, în care se vede ca și cum distribuie deja misiuni unor foști demnitari mi se pare că-l pun în poziția de a se pregăti pentru a doua «Mihaela, dragostea mea!». El se vede Președinte și cred că nu-i cazul. În ceea ce privește degradarea, sunt un om de 72 de ani, în mod categoric nu mai am sănătatea unuia de 30 de ani. Am o operație pe coloană, operație de tiroidă, operație pe aortă, câteva internări pentru infecții la plămâni. Dar acest lucru nu mă face să fiu la nivelul de degradare la care să doresc sănătate Regelui Mihai I. Probabil a ajuns acasă și doamna Mihaela i-a dat una peste ceafă și i-a spus «Mă, nătărăule, vezi că a murit»”, a spus Băsescu.

Basescu, provocat de Geoana: „Sa nu ma puna in situatia sa-l bat pentru a treia oara“Traian Băsescu

Când realizatorul emisiunii i-a atras atenția fostului Președinte asupra limbajului și tonului folosite, Băsescu a pufnit în râs. „E un ton care se potrivește cu Mircea Geoană”, a zis acesta, amuzat.

Băsescu a avut și un mesaj direct pentru Geoană. „Dacă discutăm de deprecieri la oameni politici, trebuie să vă spun că nu eu am apărut în filmulețe în care cer sau primesc bani pentru un loc eligibil pe liste, nu eu am promis funcții de miniștri și am cerut 200.000 de euro așa cum apare în imagini la diverse televiziuni. Aș vrea să-i spun un lucru foarte direct, prin dumneavoastră. Nu mi-am propus să fiu parte a acestei campanii, dar nici nu vreau să mă pună în situația să-l bat pentru a treia oară, de data asta fără să candidez”, a declarat fostul Președinte, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hic iam ciuruit Ospătar toarnă un vin Secu cu Sifonescu
1
0
Cine l-a trimis pe Gion la NATO?Și glumele au limite.Daca îl prinde Băse,nu-l văd bine.Biologia ține și de bilă măi Gion, nu numai de costum. Se pare că la partea biologică superioară fostul președinte jucator ți-e net deasupra.Și să ști că nu-I o regulă deșteaptă aia în care repeți greșelile până prinzi șmecheria. Șmecheria e să nu repeți greșelile.Noroc la următoarele posibile greșeli.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245