REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Sâm., 28 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6866
24.4° Constanța Sâmbătă, 28 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6866
 

Bătaie ca în filme în fața unei biserici din Constanța

Bătaie ca în filme în fața unei biserici din Constanța

Victor ROTARU 7 august 2024 | 00:00 839

Scandal uriaș în fața bisericii Adormirea Maicii Domnului din Constanța, acolo unde un bărbat a luat la pumni o femeie, cei doi având un conflict mai vechi. Pentru a se apăra, femeia a folosit un spray lacrimogen, cu ajutorul căruia l-a ținut la distanță pe bătăuș.

Bataie ca in filme in fata unei biserici din Constanta

Totul s-a întâmplat pe 30 decembrie 2019, în jurul orei 12:00, atunci când Iuliana F., imediat după ce a ieșit din biserica Adormirea Maicii Domnului din Constanța, în ușa acesteia s-a întâlnit cu Valentin D. pe care îl cunoștea din anul 2014, întrucât acesta lucrase ca asistent social la o asociație, acolo unde și ea lucrase ca psiholog. Despre Valentin D., Iuliana F. a declarat că o urmărise anterior de mai multe ori cu autoturismul, în trafic, și că după ce a discutat puțin cu el în fața bisericii acesta a venit spre ea, cu intenția de a o lovi. Pentru a se apăra, a folosit un spray iritant-lacrimogen, pulverizând un jet către zona feței lui, de la o distanță de aproximativ un metru. Bărbatul a lovit-o atunci cu pumnul în față, o singură dată, după care a împins-o cu putere pe treptele bisericii. După ce ea s-a ridicat, a intervenit un bărbat, care a îndrumat-o să plece de la fața locului, pentru ca situația să nu degenereze. Valentin D., a venit din nou spre ea, astfel că a încercat să pulverizeze din nou spray iritant-lacrimogen spre el. Nu a reușit, pentru că Valentin D. a lovit-o cu mâna peste mâna cu care ea ținea tubul.

Bataie ca in filme in fata unei biserici din ConstantaBiserica Adormirea Maicii Domnului din Constanța

Audiat în cursul urmăririi penale,  un martor a declarat că în data de 30 decembrie 2019, după terminarea slujbei de la biserica Adormirea Maicii Domnului a ieșit din biserică şi a văzut-o pe Iuliana F., care se văita, spunând că fusese lovită cu pumnul în față de un bărbat ce se afla la aproximativ un metru față de ea. Aceasta era roșie în zona obrazului drept, iar bărbatul din apropierea ei era în vârstă de aproximativ 45 de ani şi avea circa 2 metri înălțime. L-a auzit pe acesta adresându-i-se femeii cu apelativele de „proastă” şi „tâmpita dracului”. De asemenea, martorul a mai transmis faptul că l-a observat pe Valentin D. în timp ce îi adresa injurii Iulianei F., însă aceasta din urmă nu a reacționat, ci şi-a pus mâna la ureche, spunând că a fost lovită cu pumnul.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl achite pe Valentin D. pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, întrucât este incident excesul imputabil.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai voi stiti, cine este ,ce a facut Valentina , ha ha ha un curvete, escroaca si f.utelnita notorie , merita batut a mar !
1
2

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364