REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Bătaie ca-n filme! Doi bărbați și-au împărțit pumni în mijlocul străzii. Video

Bătaie ca-n filme! Doi bărbați și-au împărțit pumni în mijlocul străzii. Video

Mariana MURAT 2 mai 2024 | 17:04 3203

Incident șocant în București, în Joia Mare! Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare în plină stradă, sub privirile îngrozite ale oamenilor! Unul dintre bărbați nu a mai ținut cont de nimic ți a sărit la bătaie! Scenele filmate par desprinse din vestul sălbatic!

Bataie ca-n filme! Doi barbati si-au impartit pumni in mijlocul strazii. Video

Incidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, astfel că zona în care a avut loc bătaia a fost foarte populată în acel moment. Tot momentul a fost filmat!

Mai multe persoane din București au fost martore, fără voia lor, la scene șocante pe o stradă foarte populată. Doi bărbați s-au luat la bătaie, dintr-o dată, în apropierea unei florării. Nimeni din cei care au luat parte la conflict nu se aștepta la ce a urmat să se întâmple, în doar câteva secunde.

După ce au avut o discuție aprinsă, unul dintre bărbați părea că încearcă să evite scandalul de proporții. În doar câteva secunde, pe fondul nervilor, celălalt bărbat a alergat în urma lui și l-a bătut crunt și i-a dat mai mulți pumni. În bătaia celor doi a fost implicată, accidental, și o femeie, care pare că ar fi venit împreună cu agresorul.

După ce l-a bătut, bărbatul și femeia au plecat la fel de nervoși, iar victima a primit ajutor din partea unor persoane, care se aflau acolo în acel moment. Nu se știe de la ce a pornit totul, însă este cert că astfel de scene mai sunt văzute doar în vestul sălbatic, conform spynews.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Martalogul a avut noroc pentru ca a dat peste un om simplu, fara pregatire fizica. Daca ar fi dat peste unul cu ani de MMA sau box... Sau, mai grav, daca ar fi dat peste unul care obisnuieste sa poarte un cutit Bowie cu lama de 30 de cm si groasa de 6 mm, care trece prin carne, cartilagii, oase... O belea rau de tot. O singura lovitura cu asa ceva si este gata. Mai ales din partea unuia las. Nu degeaba se spune ca sa te fereasca Dumnezeu de lovitura lasului. Daca lasul mai are si un cutit de vanatoare de aceste gen, dispari pe vesnicile campii ale vanatorii (precum indienii indigeni din USA) in maxim 30 de secunde, cat dureaza sa-ti pierzi toti cei 5-6 litri de sange... Mai bine este sa stai in banca ta... Oricat de campion te-ai crede. Pana si Cain Velasquez, care a vrut sa-si faca singur dreptate (pe drept cuvant) a belit-o si a ajuns in parnaie... Cu toata celebritatea lui si sutinerea lui Dana White sau a altor moguli media din domeniul sporturilor de contact.
5
1
Așa e când nu ți-ai luat pumni în copilărie. Ești tare in clonț și îți iei bătaie. Grasu ăla se credea smardoi.
1
1
Am fost martor ocular de la inceput cel care si a luat bataie a satit primul la bataie a aruncat cu cafea spre celalalt si dupa un schimb de discutii aprinse victima a inceput sa i adreseze injurii celuilalt deci si a furat o motivat
5
0
lu ala care a dat, sa i se taie mana si sa ajunga cersetor
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510