REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.8° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic într-o sală de clasă, la o școală din Cumpăna. Video

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic într-o sală de clasă, la o școală din Cumpăna. Video

Mirela PASCAL 20 septembrie 2024 | 00:00 7519

Nici nu a început bine școala, că elevii, unii dintre ei, au început să-și arate calitățile de... boxeri. O sală de clasă de la școala din Cumpăna a fost transformată în ring de doi elevi care s-au luat la bătaie într-o pauză, sub privirile celorlalți colegi din clasă.

Bataie ca-n Vestul Salbatic intr-o sala de clasa, la o scoala din Cumpana. Video

Protagoniștii scandalului au fost o fată și un băiat care și-au împărțit cu... „generozitate“ palme și picioare și au aruncat cu obiecte unul în altul. De asemenea, în furia lor, puteau răni și alți colegi care se aflau lângă ei, aceștia reușind să se ferească în ultimul moment.

Bataie ca-n Vestul Salbatic intr-o sala de clasa, la o scoala din Cumpana. Video

Ceilalți colegi s-au grăbit să filmeze incidentul și să se amuze copios în loc să îi despartă pe cei doi. Este incredibil că nu mai există niciun fel de empatie și că astfel de scene au ajuns să facă deliciul elevilor în școli.

Bataie ca-n Vestul Salbatic intr-o sala de clasa, la o scoala din Cumpana. Video

Video:

Vom reveni cu detalii despre acest subiect, cu poziția șefului ISJ, Sorin Mihai, dar și cu punctul de vedere al conducerii unității de învățământ!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt în școală aia sunt fix în filmare....
2
0
Ne am făcut oameni...nu p******e !!!.
3
0
GENERALA NR 2 DIN CERNAVODA SA LE DAI O BATALAIE CA IN FILME...BEC,TAVAN,DUSUMEA...
1
0
Cum e tatal asa e si fiica !
3
4
Ooo e renumita fata asta vorbeste vulgar si se ia de toti copii ! Sper sa se lase cu pedepse drastice !
3
2
Ba de ce ma-ti postat pe stiri nu va ie rușine
9
0
Numai justitiari spalati pe creier de media pe aici care au uitat ca si ei se bateau sau se paruiau in curtea scolii
7
2
Dar în tot scandalul asta care sa derulat în timpul scolii și bănuiesc că nu a durat 3 minute nu ai auzit nici un cadru didactic nu pot sa cred aici mai este și lipsa de observare din partea profesorilor și că sânt lăsați la voia lor
4
1
Bataile intre copii sunt absolut normale si firesti, fie ca-i la scoala...fie pe maidan ! Manieratilor, lucrurile astea fac parte din ADN-ul uman, daca noi ne putem abtine sa nu-i dam unuia un pumn.... ei bine, la copii lucrurile astea functioneaza mai greu, la ei instinctul primar functioneaza din plin ! D'aia s-a dus draqu omenirea asta, din prea multa educatie aberanta
3
5
Baiatul nu are nici o scuza. Este o sparcaiala cu ochi,nu viitor barbat. Fata la randul ei,in loc sa abordeze mijloace inteligente,cum ar fi chiar ignorarea dobitocului,s-a coborat la nivelul scarbos. Pacat. Da,asa ceva se intampla mereu,nu e doar de azi,insa asta arata ca se perpetueaza starea de tembelism in societate si ca modelele cele mai accesibile nu sunt din cele pozitive.
6
6
Batai intre elevi au fost mereu in shcolile din Romania chiar si pe timpul cand elevi nu consumau droguri deloc,mai ales in internatele shcolare din orashe unde noi venitzi erau tratatzi de"veterani"ca bibani din armata si sa nu creada nimeni ce a spus"tomitanul"ca doar in mediul rural gaseshti asha ceva iar la orash copiii sunt nishte fete mari,pentru ca au si orashele cartierele lor pline de bombardieri si interlopi care si ashtia sunt familishti si au copiii care merg la shcoala,acolo chiar parca traieshti ca in vestul salbatic nu ca la sate unde totzi oameni se cunosc intre ei.
5
5
dosar penal agresorului loviri sau alte violente, colegilor pentru complicitate ca nu au intervenit pentru a opri actiunea
14
5
Nu sunt normale lucrurile astea, dar hai să nu mai exagerăm și să admitem ca sunt de când lumea și pamantul
19
2
Noi, la varsta lor, eram dusi la depanusat porumb pe camp sau la cules cartofi, rosii, struguri, etc. Cu golanii din ziua de azi ar trebui facut la fel!
26
5
Trebuia sa i dea un pumn in fofolamca si se potolea.Auzi tu sa sara la bataie la un baiat,unde am ajuns....
8
23
Asta e ,,normalitatea " în mediul rural!!!
16
8
Vedeți ce va veni,astea-s începuturi.Țara este în criză, colaps,haos și mari probleme.Nu credeți?Răbdare și tutun.Rezultat al nemernicul de alegător interesat.Mi-au vândut și mi-au terminat țara,bă.
38
3

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364