REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Bătaie cu bâte, scaune și gaze lacrimogene într-un club de manele. Video

Bătaie cu bâte, scaune și gaze lacrimogene într-un club de manele. Video

Deria ISLEAM 4 august 2024 | 15:27 2458

Un scandal cu bâte și pumni a izbucnit sâmbătă seară într-un club de manele din Iași. Printre victime încăierării s-au aflat și câteva femei și copii.

Bataie cu bate, scaune si gaze lacrimogene intr-un club de manele. VideoClub Mamboo, Iași

După miezul nopții, în timp ce cânta un cunoscut manelist, zeci de persoane de etnie romă au înconjurat localul. Atacatorii, cu fețele acoperite cu eșarfe, erau înarmați cu bâte și gaze lacrimogene, provocând panică generală. Oamenii prezenți la concert au încercat să fugă cât mai repede pentru a evita confruntarea.

Reglare de conturi

Anchetatorii susțin că cel mai probabil incidentul a fost o reglare de conturi între două clanuri periculoase din oraș. Autoritățile continuă investigațiile pentru a identifica și reține persoanele implicate în acest scandal violent.

„La data de 02.08.2024, în jurul orei 01:00, Secţia nr. 4 Poliţie Iași a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui club, din municipiul Iași, se află un conflict în desfășurare, între două grupuri de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, precum și echipaje din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și I.J.J. Iași.

De la ce a pornit scandalul

Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că în incinta clubului ar fi avut loc un conflict spontan între trei bărbați, ulterior, la fața locului, venind mai multe persoane, care l-ar fi agresat fizic pe unul dintre cei implicați în conflictul inițial.

Acesta a refuzat acordarea de îngrijiri medicale, precum și transportul la o unitate spitalicească. La sosirea forțelor de ordine, agresorii nu au mai fost găsiți la fața locului.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt, pentru identificarea tuturor celor implicați în incident și în vederea luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Iași, conform stiripesurse.ro

Video

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi ala care latri mai jos vino pana in piata grivitii cu benzina si chibrit. Te aflam dupe ip cine esti ca stim la rds. De ce latri ca o javra?
0
5
La scandal au căzut și penele În ziua de azi în cluburi mulți sant înapoiați rămași in urmă cu sute de ani Boscheți și drogați strică distracția multor persoane care au venit să se distreze
11
0
CINE FRCVENTEAZA ACESTE CLUBURI?TOTI DROOGALAII SI ANALFAABETII. CE VA MAI MIRATI. DUCETIVA LA NUNTA LA TARA,SA VEDETI CE ASCULTA AIA,MANELE. CE VA MAI MIRA? PROSSTIA SI AROGANTA SUNT EXEMPLELE PE CARE LE URMEAZA TINERETUL NOSTRU,:DEMOCRAT:.
11
0
Orice conflict intre tzigani jegosi sau manelisti se rezolva cu benzina si bricheta.
25
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768