REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Bătaie cu săbii în plină stradă. Video

Bătaie cu săbii în plină stradă. Video

Valentina CAMARA 19 aprilie 2023 | 10:02 1959

Incident extrem de grav în Reghin, județul Mureș, acolo unde o bătaie cu săbii a avut loc pe o stradă. Mai multe persoane au fost reținute de poliție, fiind acuzate de mai multe infracțiuni.

Bataie cu sabii in plina strada. Video

Mai multe persoane, implicate într-o bătaie generală cu săbii pe o stradă din Reghin. Șase rețineri

În spațiul public au apărut o serie de imagini care arată o bătaie generală izbucnită pe o stradă din orașul Reghin. Aici, în urmă cu o săptămână, mai multe persoane s-au bătut.

În filmarea postată de publicația locală Punctul.ro se vede cum cei implicați în dispută smulg coșurile stradale de gunoi. Ele sunt folosite pe post de arme. La un moment dat, unul dintre bătăuși folosește un obiect care pare a fi o sabie.

IPJ Mureș informează că acest grav incident a avut loc la data de 9 aprilie 2023, în jurul orei 05:00, în fața unui local din Reghin. Evenimentul s-a soldat și cu arestări. Un total de șase bărbați au fost reținuți.

”În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Reghin, s-a stabilit că altercația s-a produs între șase bărbați, toți din aceeași localitate.

Urmare a activităților specifice desfăşurate, la data de 12 aprilie 2023, față de cei șase bărbați, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore”, anunță IPJ Mureș, într-un comunicat.

Reprezentanții Poliției Mureş nu precizează dacă ancheta a fost deschisă în urma unor plângeri din partea celor implicaţi. Nu se știe nici dacă poliţiştii au fost sesizaţi de către martori. Cert este că dosarul vizează infracțiuni de lovire sau alte violențe, distrugere, încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducere fără permis de conducere.

Video:

Reghin, oraș cu multe conflicte între clanuri

Incidentul produs în prezent în Reghin nu este unul izolat. În 2021, în același oraș, un bărbat a ajuns în stare gravă la spital. El a fost lovit cu o macetă în cap. S-a întâmplat ca urmare a unui conflict între două grupări care s-au luat la bătaie pentru un restaurant.

La acea vreme, a fost necesară intervenția forțelor de poliție la jandarmilor și a mascaților. Fratele victimei a spus atunci că el și familia sa sunt terorizați și urmăriți de foarte multă vreme de un alt clan local, potrivit fanatik.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AU APARUT PUPINCURISTII CIORILOR LA SAPUN CU TOTII
2
1
Fain ăla de mai jos
5
10
Ia, uite-i, ba baiatule, ba! Ei stau in REGHIN si au basini de mafioti. f**u-va-n gura de fomisti, va cade chirpicul in cap si apoi il mancati, de foame. Nu va e putin rusine, ba? Ati luat pauza de la muls vaca si v-ati luat la duel cu coada de la furca? Mars, ba, inapoi la muls vaca! Astia trebuiau impuscati pe loc, unul cate unul. De-aia militez pentru ca politica romana sa fie echipata cu pistoale mitraliera NON-LETALE. Sa le traga in picioare un incarcator intreg, pana le intra lumina prin picioare ca prin sita de tantari. f**u-i in gura de mafioti de la tara. HA HAHAHAHHAHAHA! Avem nevoie de politie ca in SUA. Sa fie echipati cu Heckler & Koch MP5 cu amortizoare, frumusel, antrenati bine, eleganti, fara burta, mereu in stare de alerta, sa nu cumva sa le fie furat armamentul si uite asa descurajam infractionalitatea. Plus ca nici nu face galagie prea mare un MP5 cu amortizor, nici rani prea grave. E fix de ce are POLITIA ROMANA NEVOIE!!! Uitati-va la "militianul" ala din video...
101
28
LA SAPUN CU CWORILE
6
10

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166