REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Lun., 7 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6875
13.7° Constanța Luni, 7 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6875
 

BĂTAIE DE JOC! Constănțenii au făcut coadă la sediul Fan Courier

BĂTAIE DE JOC! Constănțenii au făcut coadă la sediul Fan Courier

Replica API 21 decembrie 2019 | 00:11 2758

Fan Courier, una dintre cele mai mari companii de curierat din România, așa cum s-a autointitulat, ajunge din nou în centrul atenției. Zeci de persoane au aşteptat vineri, 20 decembrie, la coadă, în fața sediului de pe strada Industrială din Constanța, pentru a-și ridica coletele pe care ar fi trebuit să le primească de câteva zile.

Oamenii sunt revoltați și spun că reprezentanții firmei își bat joc de ei, iar scuzele conducerii nu-i mulțumește în niciun fel. ”Spun că nu au angajați, că au doi oameni, că nu au mașini, că sunt în service. Bătaie de joc. Ne sfidează, refuză să ne dea coletele. Trebuia să le primim de două, trei zile. Nu se poate așa ceva. Livrează parțial coletele, plătite să fie livrate la domiciliu”, a spus, pentru Replica, Lucian Pop.

Într-un final, când clienții au reușit să intre în contact cu angajații societății, aceștia au mai avut o surprize: coletele sunt de negăsit. ”Nu mai reușesc să identifice coletele. Stai două ore la coadă și pleci cu ai venit, fără colet, nefiind în stare să-l găsească”, a mai spus Lucian Pop.

Reprezentanții Fan Courier nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa e mereu de sarbatori ce mortii vostrii va mirati si cascati atat gura
1
0
eu voi trimite mesaj firmei de la care am cumparat produsul online si care nu stiu de ce a ales fan courier pt livrari.
0
0
Niste jeguri Evitati sa lucrati cu Fun Courier companie praf
2
0
Merge ma saraciilor la posta si luati-va carnatii primit de pomana. Lassti curieratu ca va depaseste
1
4
Pai daca nu au ce le trebuie , ce dracu mai cauta pe piata ? Apropo , nu din cauza acestor impostori si a altora ca ei ce desfasoara aceeasi activitate se loveste puternic in Posta Romana ? Dupa cum stim toti , Posta Romana are destule masini , dar , datorita acestor capuse , sunt in prag de desfintare . Nicaieri in lume Posta Nationala n.a ajuns in halul asta . Rusine leprelor care au participat la jaf !
6
0
Stimabile doamne, stimabili domni, ce va mai place rahatul din cozonac. Baietii de la desk trebuie sa distribuie coletele companiilor ce au contract cu ei respectiv conform subiectului FAN CURIER. De ce dati comenzi pe aderesele de acasa stiind ca voi sunteti la munca sau in cealalta parte a orasului, curierii sunt pe zone si nu pot veni sa va livreze unde vreti VOI ca sunteti mai speciali decat altii. Deaia se fac cozile infernale la SEDIU datorita VOUA si tot VOI cu gura plina de cozonac, pardon rahat!!! Nervii si supararea cade pe carca baietilor de la desk, NU ESTE CORECT!
3
3
Este simplu : de sarbatori se trimete enorm , apoi sunt unu doi angajati si de aici incepe bucuria enorma . Angajatoru nu vrea sa aiba , mai multi angajati , pun presiune doar pe cativa , apoi vin clienti si isi varsa nervii , normal , pe acei angajati si iese circu .
4
3
la OPC - asta am facut pt niste cauciucuri, care figurau la ei ca AWB dar trecusera 6 zile lucratoare. A doua zi le-am primit. Nu asculta decat de par si amenda
4
0
Va asteptam sa va dam colete
3
1
Probabil ca nu vorbiti in dialectul care trebuie
3
0
Prioritate au clientii cu contract,apoi se incarca in masini service-urile auto si firmele de dezmembrari,ca de acolo mai cade catte ceva,si saraciile cu comenzi pe OLX sau lajumate,din alea cu transport gratuit,zat a kkt,aia pot da astepte...Ma mir cat tupeu pot sa aiba cate unii care comanda pule si pizde de la sex-shopuri da vina la sediu sa pe ridice!!Bai onanistilor si perversilor,pai credeti ca noi nu stim furnizorii?Voi V-a ganditi cata caterinca se face in sediu cand apare cate in serios din asta care vine sa ridice in puloi?
11
0
Muye cu lopata . Dati spaga si primiti Colet acasa saracilor . Neam de secaturi si koorve
2
6
Pai ba saracilor! Voi credeti ca astia va livreaza voua oale si cratite in valoare de 200 de lei? Mergeti in plm la ei la sediu si ridicati-va jafurile. Saracilor!
5
5
La noi e chiar okay. Nu stiu de ce nu vreti sa veniti si la noi?!
4
4
ati munci ca acesti baieti? nu s au dus nici sa se pipi, le a amortit fundul pe scaun
10
3
Anul trecut am recuperat de la Cargus un colet care era trimis de o luna . Lucrurile s-au remediat substantial.Bravo Urgent Cargus !
1
4
Dragii mei. In afara faptuluimca angajatii chiar sunt niste spagasini in front Office alte pacate nu au. Poate un pic cam aroganti daca te semnezi cu stanga . Mesaj pentru managerul filialei. Pus si simplu in aceste zile trebuia sa nu te comporti ca un magar. Sa iesi in usa si sa aduni macar AWB-urile nelivrate la timp si impreuna cu toate pisicutele sa le cauti efectiv in lantrina aia de depozit. Nici dupa trei zile magarule nu dati sms de livrare iar la call center raspund doar maidanezii de la fabrica de ulei. Iti las un AWB DIN 18.12.2019? Azi nu ati gasit nimic dupa o ora de stat in frig.
13
0
Si mai e un manglitor cu barba, primul din dreapta, sta numai pe afara dupa combinatii. Sa l de in plm afara, ca si asa nu face nimic.
10
1
niste gunoaie la fan la sediu. orice coada ar fi, cand vine cate o pi5da parfumata, toti se gudura si sta dupa ea de zici ca vrea sa-i futa. plus cand sunt spagari de-ai lor, aia intra in fata "ca a uitat o chitanta" , dar mai lasa un plic... ochelaristu si unul slabanog cu barba sunt cei mai penali. la mu1e just 4 fun.
19
1
Lasati spaga la curieri si le veti primi acasa.. machedonilor
23
2
fara comenzi aceste firme de amatori vor dispare ........boicot si gata cu ei . toti nonprofesionisti .
11
0
Veniti la noi. E mult mai bine!!!
9
14
asa este!bataie de joc!am asteptat si 10 zile si au venit distruse si incomplete!daca nu mai pot,sa lase pe altii.
12
1
Ma-ta aia care o suge e mai curva decat nevasta-ta. Daca esti gelos o sa-ti dam si tie in gaoz sa nu mai stai bosumflat. Mooistule de pesedist mooist care esti.
2
11
Lasa naibii drogurile si bautura ca ai inceput sa vezi altceva.
9
0
Titlul articolului este imcomplet! La inceputul articolului, denumirea firmei este "Fan", nu "Fun". Ce PLM de jurnalisti sunteti voi?
24
1
sunt unele firme la care poti plati doar cu cardul in avans.
17
2
relu, esti mai prost decat dancila.
41
9
Astia de stau la coada nu au loc de munca? Au timp s-o frece la coada? Nu zic ca n-au dreptate, dar ce asa important de primit incat sa te duci la ei. comanzi ramburs, platesti cand vine. nu vine..papap spalate pe cap cu el de produs. or fi fost fraieri si au plati deja cu cardul.hahhadhahhh
21
40

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817