REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
22.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Bătaie de joc! Pasagerii unei curse Otopeni-Constanța, părăsiți în mijlocului autostrăzii

Bătaie de joc! Pasagerii unei curse Otopeni-Constanța, părăsiți în mijlocului autostrăzii

Replica API 11 iulie 2022 | 21:20 17291

Cursă de coșmar pentru pasagerii unei firme care transportă persoane de la aeroportul Otopeni spre Constanța. Mai exact, autocarul firmei Alt-Transport, din Constanța, s-a stricat, vineri, 8 iulie, în jurul orei 19:00, în mijlocul autostrăzii A2, pe sensul București-Constanța, în dreptul orașului Cernavodă. Pasagerii au trebuit să stea pe unde au apucat în așteptarea unui ajutor din Constanța. Dacă din partea firmei de transport nu a venit nici un ajutor, la numerele de telefon nerăspunzând nimeni, norocul a fost cu un alt autocar, plecat de la Otopeni la o oră după plecarea celui defectat, care a recuperat toți pasagerii și i-a dus la Constanța.

Autocarul, care aducea pasagerii de la aeroportul Otopeni, s-a defectat chiar pe autostrada A2 București-Constanța. Pasagerii au fost nevoiți să stea în mijlocul pustietății, și să aștepte un ajutor, însă nu din partea firmei de transport ai cărei reprezentanți nu răspundeau la telefoane sau închideau când auzeau despre ce e vorba. ”Un autocar fără oameni, (și foarte posibil fără revizie făcută la timp), s-a stricat în mijlocul autostrăzii, lângă Cernavodă. Noi stăm pe unde apucăm, la sediul Alt-Transport, nu răspunde nimeni sau ne închid telefonul, de toată jena. Nu am crezut că o să mai prind așa ceva în vremurile astea. Rușine, Alt-Transport„ a declarat pentru Replica de Constanța, un pasager aflat în autocarul defectat.

Reprezentanții firmei, tăcere totală

Reporterii Replica au încercat să contacteze reprezentanții firmei Alt-Transport, însă după ce li s-a spus că o să fie contactați de coordonatorul firmei, acesta lucru nu s-a mai întâmplat.

Date despre Alt-Transport

Firma Auto Lux Trading, care deține Alt-Trasport, a fost înființată în 2004, și are ca principal obiect de activitate transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători. Singurul acționat și administrator este Dumitru Doru. În anul 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 6 536 776 de lei, un profit de 82 156 de lei și datorii de 2 782 954 de lei, cu 49 de angajați.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai davan plm d gunoaie...
1
0
Am calatorit cu trenul pe 30 Iunie, pe ruta Constanta-Bucuresti. In loc de 2 ore cat era estimat sa facem pana la destinatie, am facut mai bine de 4 ore jumatate deoarece unei pasagere i s-a facut rau, si am fost nevoiti sa asteptam toti, opriti undeva in camp, fara prea multe explicatii. A fost prima si ultima experienta de acest gen, FELICITARI CFR pt profesionalism, SUNTETI CEI MAI BUNI
0
1
CFR CALATORI..STII CAND PLECI DAR NU STII DACA AJUNGI..5 ORE JUMATE AM FACUT PANA LA OTOPENI DIN CONSTANTA
2
1
Exista tren, confort, curat, cu schimb in Gara de Nord ptr Aeroport, face 2h30'-3h Constanta-Otooeni.
2
0
ALT TEAMSPORT RSTE O TZEPA. MASINI MURDARE SI SOFERI OBRAZNICI.
2
0
Am fost si eu cu astia de la Alt Transport de cateva ori,si m-am lecuit.Intr-una din curse am fost inghesuiti 4 pasageri, intr-o masina mica.In alta cursa, am facut 4 ore pana la Otopeni. Este inacceptabil sa faci 4 ore pana la Otopeni! Cele mai proaste servicii, la ei le gasiti.
2
1
Acest articol este lipsit de informatii conforme realitatii. Situatia reala a fost complet diferita. Autovehiculul care efectua o cursa pe ruta Otopeni-Constanta a intampinat probleme tehnice, motorul oprindu-se brusc in timpul mersului. Imediat ce s-a luat la cunostinta incidentul, societatea noastra a trimis un alt autovehicul care sa preia pasagerii si sa finalizeze cursa. A fost un incident neprevazut care nu depindea de vreun control periodic si pe aceasta cale mentionam ca toate autovehiculele din parcul auto au atat inspectia tehnica periodica cat si revizia in termen.
1
0
Virgil STOIAN ne explici si noua cum au fost parasiti calatori? sau doar arunci cuvinte aiurea? pune mana si schimba titlu, sper sa raspundeti pentru fiecare cuvant aruncat aiurea
1
0
Cu CFR ultima data am pierdut avionul si cand m-am dus la gara cucoana de la ghieseu mi-a inchis usa in nas si mi-a spus sa dau CFR in judecata de la un srl iti mai recuperezi banii dar de la stat niciodata in viata
1
0
Folositi trenu pana la prima intarziere..dupaia spuneti pas si la tren am fost cu trenu si am facut 5 ore am pierdut avioanele 200 de calatori
1
0
Cum sunt masinile este si patronul o rabla infumurata
2
0
Folositi bla bla car..ieftin..f ieftin..si rapid..cu oameni normali
1
0
Conform legii si regulmentului ARR ,recuperarea pasagerilor a fost efectuata in timp util .***i legal, adica , curse nationale 4 ore , curse judetene 2 ore ! Aici, totul a durat o ora !!! Iar cotetul ala cu remorca nu este autocar ! In alta ordine de idei , transportul de persoane este cea mai nenorocita meserie ca si sofer ,prefer o remorca plina cu oi , capre , porci , etc.
1
0
Autoritatile statului roman ce or face?
2
0
N are Barhalescu bani de articole comandate. La ce datorii are e vai de pwla lui.
2
1
Am folosit cu succes serviciile firmei alt ani la rand dar de vreo 2 ani merg exclusiv cu trenul pana la aeroport si retur. Este mult mai confortabil si relaxant, iar timpul este de maxim 2 ore jumate cu tot cu schimb in Gara de Nord. Pretul nu mai vorbesc ca este mult mai mic, de 50-60lei. Daca vrei sa pleci de acasa poti lua un Uber sau Bolt pana la gara. Multumesc alt dar ADIOS! Recomand cu caldura CFR calatori!
7
0
Masinile dar si soferii lasa de dorit prin comportamen ,zici ca te duce degeaba,cand preturile nu sunt pe masura calitatii serviciilor.ALT transport nu mai este ce era odata. Am calatorit mult cu ei si stiu ce spun.
2
0
de masinile alea! Numai talpa si intretinere zero!
4
0
Tranchiloo ce doi papusari kvd alt ,pilonii interlopilor
1
0
Au case ,auto cu nume fictive
1
0
Cum sa fiscalizeze , ei nu au lic
1
0
Sa fie controlate masinile de la toate firmele astea, sunt niste rable pe roti, mai ales cei de la Metropolitan! Nu dau bon fiscal niciodata!
3
0
si alt,kirvad ,direct etc nu dau bonuri fiscale la pasageri, dau niste copii xerox ,evaziune la greu, soferii iau lire ,euro, etc orice ban, au curse..in colaborare,, noaptea, e un tatatr smecher , nu duce pasagerii acasa ii lasa la kaufland din lene, anafu pi ei mai repide
3
0
Un articol mincinos, scris la comanda!
0
1
Kvd Alt este noul Anaf pi ei
2
0
Evaziune la greu , nu au baza legala
0
0
Dorule intreaba l pe Barhalescu de la falimentara Rect aeroport cat la costat articolul din ziar?
1
0
trenul e mult mai sigur si mai confortabil. am mers cu alt transport pentru cativa ani, pana au facut linie de tren bucuresti nord - otopeni.
2
0
orfanule vorbesc eu cu nea virgil de la alt transport sa te futa in gura se mai intampla bagatiash p**a in gura pana nu te fute cineva nu te lasi
0
1
data viitoare luati trenul... peste tot se intampla asa ceva si este normal... bine ca nu s-a intamplat pe sensul catre otopeni.. riscand sa pierzi avionul.. cat despre revizii... sunt masini noi care pica imediat ce ies pe usa fabricii..
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513