REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Bătaie la cinema într-un mall din Capitală. Video

Bătaie la cinema într-un mall din Capitală. Video

Mirela PASCAL 24 decembrie 2023 | 20:09 3168

O bătaie în care au fost implicate patru persoane a avut loc într-un cinematograf din Sectorul 6 al Capitalei, conform Mediafax. Incidentul ar fi fost provocat de două femei care au acuzat că nu este respectat rândul pentru intrarea în sală.

Bataie la cinema intr-un mall din Capitala. Video

Poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 22 Poliție au fost sesizați, vineri seara, în jurul orei 22.30, prin sistem 112, de către o persoană, cu privire la faptul că, în interiorul unui cinematograf, din Sectorul 6, are loc un conflict între mai multe persoane. Ajunși la fața locului, polițiștii găsit patru persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 28 de ani, implicate în eveniment. „Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, bazat pe faptul că nu este respectat rândul pentru intrarea în sală, două femei s-ar fi agresat fizic, reciproc. De asemenea, în același context, patru bărbați, din două grupuri distincte, ar fi intervenit pentru a aplana conflictul, la rândul lor agresându-se fizic”, arată Poliția Capitalei. Potrivit sursei citate, nicio persoană nu a necesitat intervenția unui echipaj medical. Cercetările sunt continuate de către Sectia 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Video:

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine dracu se mai duce la cinema cand poti lua de pe torrent orice film vrei si poti sa-l vizionezi din confortul casei tale
1
0
Ce puteau sa faca 2 tute si 4 smardoi? sa se ia la bataie
1
1
la noi si nu numai ...spiritul romanasului se simte de departe , educatia, civilizatia,cultura, lipsesc sau sunt ...inexistente majoritar .. traditii care persista si sunt insusite din familie ele se transmit din generatie in generatie
2
0
Foarte bine. Ar trebui sa inlocuim Craciunul cu purge day, asa ne-am simti toti mai bine.
7
0
Spiritul Craciunului…Nici macar in UE nu meritam,dar am fost primiti,că eram multi,proști și flamânzi.Multi din cei rămași in strainatate inca sunt la fel si dupa 20 de ani de civilizatie.Ii consideram pe englezi p****i,dar aveau metrou acum 150 de ani.Generatia tictocară care vine din urmă sunt praf,atât la noi cât si in vest.Așa se vrea,din păcate,iar cine are copii să investească bine in ei,în special timp.
22
1
Bai pustii voi stiti cu da unu mai greu cu scos de dinti cu sechele pe viata? Poa sa-ti rupa gatu dintr-un pumn. Pai eu ce fac stau sa dau cu masura sa dau LCM?
3
1
Erau stăncuțe cumva?? 101%, corboaice
18
0
Gyanule mare dreptate ai.
7
0
Cel mai primitiv popor din Europa. Dar noi vrem în Schengen...
21
5

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677