REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Bătaie la club Argo, din Mamaia, din cauza unei femei! Video

Bătaie la club Argo, din Mamaia, din cauza unei femei! Video

Virgil STOIAN 30 iulie 2023 | 00:00 8205

Sezonul estival este în toi și probabil din cauza temperaturilor ridicate, spiritele se încing. Acest lucru s-a întâmplat și în noaptea de sâmbără spre duminică, lângă plaja Argo, din Mamaia Nord, acolo unde a izbucnit un conflict între două persoane. Potrivit informațiilor noastre, conflictul a pornit de la o femeie, un bărbat de 24 de ani fiind agresat fizic, de o persoană necunoscută.

Bataie la club Argo, din Mamaia, din cauza unei femei! Video

Și în acest an, ca de altfel în fiecare scandalurile par a se ține lanț în cluburile din Mamaia. Unul dintre cluburile unde se întâmplă astfel de lucruri, este Argo, unde aproape în fiecare săptămână se petrece câte un scandal sau o bătaie. Menționăm că scandalurile se petrec în afara clubului.

Video:

Ce spune IPJ

”La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un club din stațiunea Mamaia, un bărbat, de 24 de ani, ar fi fost agresat fizic, de o persoană necunoscută.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
Cercetările sunt continuate, de polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în vederea identificării persoanei bănuite și luării măsurilor legale ce se impun.”au transmis reprezentanții IPJ.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taci dracu ca te faci de ras. c***a orasului Navodari... Asta esti
3
0
E în Mamaia
2
0
une e Largo asta ca vreau si eu sa largesc niste ga oaze.
7
0
Pentru limba romana fie apasati tasta 1 fie mergeti in rasa voastra la scoala si puneti mana pe carte sa fiti capabili sa scrieti corect gramatical. va n gat de scursuri analfabete
14
3
Voi sante-ti invidiosi pe noi tineri ca știm sa ne distram
2
12
Pe timpul comuniștilor acești paraziți incasa bătaie de la miliție de le sărea smekeria din cap Azi poliția face doar hârtii într-un final te ștergi cu ele la cour că sunt doar plimbate Smekerii nu pățesc mare lucru și o ia de la capăt cu scandalul în c*rând Discotecile Pe timpuri erau mult mai sigure miliția era în zonă apropiată unde erau evenimente Vara căsuțe discoteci chiar era distracție și multă siguranță în orașe Acum intri la un club o parte din tineri drogați și beți cu chef de scandal Distracția de azi la multi tineri e o junglă
20
0
Un club de kkt cu scandaluri in fiecare seara.ori te duci sa te distrezi ori te duci sa te bati.asa ca clubul asta trebuie scoa din lista de diatractie.
15
2
noi femeile ,mai ales cele ...rele de musca fregventam cluburile ...bune pana dimineata apoi ne ducem la ...si dormim pana la alt club de noapte luando de la capat asa ne trece timpul si vata in mod placut si profesional!
9
3
Numele ei incepe cu L, de la lunetista)
11
1
ub klub de 2 lei , o speluca mizerabila, prostii merg acolo, uff
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510