REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Bătaie la scara avionului, pe aeroportul Henri Coandă. Video

Bătaie la scara avionului, pe aeroportul Henri Coandă. Video

Replica API 16 iunie 2022 | 00:00 3173

Un bărbat beat a provocat scandal într-un avion care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă venind de la Lyon. Acesta a refuzat să se legitimeze și s-a luat la bătaie cu polițiștii, fiind până la urmă încătușat și sancționat, anunță sindicatul Europol.

Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile pe aeroportul Henri Coandă.

„A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu în avion Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva zile când un pasager aflat sub influența licorilor bahice a adresat injurii pasagerilor unei aeronave ce venea de la Lyon”, au transmis cei de la Europol.

Bărbatul s-a certat cu polițiștii din aeroport, după ce a făcut scandal în avion.

„În momentul legitimării efectuate de către colegii noștri din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate, fapt pentru care a fost imobilizat și încătușat. Ulterior acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 4.000 lei pentru săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, au mai precizat reprezentanții sindicatului Europol.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar trebui sa aiba interzis la orice zbor sa se duca cu autocarul 3 zile pina in Franta sa ii intre scaunul in cur .
2
0
Ptr escu astia sunt cei care nu isi permit sa plateasca chiria in strainatate.... Tigari.... Bautura.. Toale.... Acolo sunt prea scumpe.... Primesc 200pina la 300 euro ptr mancare
2
0
Chiar asa,esti sigur mai Adri?,cine le da aceiasi bani astora care vin in tara pentru aceiasi munca pe care o fac afara si le asigura aceliasi conditii de munca si protectectie sociala;daca era asha cum spui tu veneau ei singuri nu trebuia sa le spuna unu ca tine dar tocmai pentru ca stiu ce este in Romania nu vin.
1
0
4000 lei sa mi bat joc de politisti, sa amenint si sa induc panica in avion, etc. Tara pu..lii
2
0
Barhalescu la puscarie!
1
0
Vorba lui Gogu 20:33...in alte aeroporturi din lume.. Nu o sa vezi asa ceva... La americani de ex.. Pistol cu electrosocuri si gata... La turci glontu in cap... Aia nu stau la discutii... Si nici nu te roaga frumos
1
0
Sunt de acord ca toti romanii emigranti safie repatriati cu fortza imediat iar emigrarea pe motiv de munca interzisa, s-au schimbat multe intre timp cine vrea poate face bani si munci la noi, altfel v-om disparea curand ca natie !
1
0
Fac talente cand vin in romamia, cand pleaca sunt mielusei. Daca te uiti in aeroport cand pleaca, toti cu capul plecat, cand se intorc se umfla im pene nu se mai incap in ei, davas la mwie de cocalari
2
1
Tradatorii de tara si de neam din AUR si SOS ar trebui infipti in gard, precum facea Vlad Tepes, dar noi suntem oameni civilizati, asa ca vom raspunde in mod civilizat, prin vot impotriva rusfolilor din AUR si SOS"soaca". De 12 ori in istorie a fost Romania invadata de Rusia, pe care o vor astia din AUR si acolitii ei sosocisti sa ne "denazifice", sa ne rusifice, sa fim slugi "neutre" sub cizma Rusiei, pe modelul Belarusului, in afara NATO. Nu v-a invadat usr si nici alte "tari teroriste" chemate in ajutor de usr. OK? V-am lamurit, copiii mei? Acum veniti sa sugeti putin laptic si la culcare!
11
0
votantii poponarilor usr
1
11
pe alte aeroporturi se termina cu un 7.62 in dinti.
4
0
Te umfla rasul , comedie cu militieni.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513