REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Batală a murit, dar mulți cred că se dă mort ca să facă rost de bani!

Batală a murit, dar mulți cred că se dă mort ca să facă rost de bani!

Replica API 10 martie 2022 | 00:17 4395

Eugen Batală este cunoscut ca un individ certat cu legea, la malul mării! A petrecut mult timp prin penitenciar, și-a terorizat soția, care a ajuns să divorțeze în cele din urmă. El a continuat cu comportamentul violent, a ajuns iar pe la închisoare, iar anul acesta a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a stat după gratii. Când să scape și de arestul la domiciliu, ar fi fost găsit mort în casă. Însă, până nici moartea nu i-a fost crezută de cei ce l-au cunoscut, mulți precizând că se dă mort ca să strângă bani.

Eugen Batală

”Pe data de 6.03.2022, dimineața s-a stins din viata Batală Eugen. Pe data de 09.03.2022 la ora 10:00, Eugen Batală va pleca de la capela Bisericii Sfânta Maria de pe 1 Mai către Biserica Parohia Sfânta Ecaterina din Tuzla unde va avea loc slujba de înmormântare la ora 11:00. Vă așteptăm pe toți cei care îl cunosc și vor să îl conducă pe ultimul drum. Să-l ierte Dumnezeu... Cei care l-au cunoscut și doresc sa îi ajute familia pentru ca sunt într-o situație precară și nu au posibilități pentru înmormântare!”, este anunțul făcut pe pagina lui Eugen Batală. Iar oamenii au dat bani, strângându-se undeva la 600 de euro. Însă, sunt multe persoane din cercul de prieteni ai lui Eugen Batală care nu cred că a murit.

Biserica Sfânta Maria

”E o glumă de-a ta, Batală. Te dai mort să faci rost de bani”, susțin amicii.

Precizăm că Batală doar ce ieșise din penitenciar, unde stătuse în arest preventiv. A fost plasat în arest la domiciliu, iar pe 7 martie a scăpat și de arestul la domiciliu. Dar nu a mai apucat să se bucure de libertate, întrucât ar fi decedat. Unii spun că a făcut infarct, alții că a murit în somn, înecat cu propria vomă.

Trecut infracțional... "aglomerat"

Eugen Batală are un trecut infracțional ”aglomerat”. A tot fost cercetat, arestat și condamnat de-a lungul vremii. Spre exemplu, în noaptea de 15 spre 16.02.2016, acesta i-a ameninţat cu acte de violenţă, inclusiv prin folosirea unui cuţit şi a unui pistol, pe un agent de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Constanţa şi pe un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa şi cu aceeaşi ocazie, i-a aplicat o lovitură la nivelul pieptului agentului de poliţie. Tot cu ocazia intervenţiei, inculpatul i-a distrus agentului de poliţie pantoful de la piciorul drept şi epoletul de la umărul stâng. Echipajul de poliţie se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi intervenise la domiciliul inculpatului întrucât acesta producea zgomot. Totodată, menţionăm că în 2008 a fost implicat în mai multe scandaluri, inclusiv cu colegii săi taximetrişti, iar în 2009 a fost condamnat pentru ultraj. De asemenea, Batală a fost trimis în judecată şi pentru infracţiuni la regimul rutier. Pe 6.03.2015, Judecătoria Medgidia a decis: „Admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul Batală Eugen. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului”, potrivit portalului instanţelor. Pentru ultima sa faptă de ultraj a primit 2 ani și 4 luni de închisoare, fiind eliberat în februarie 2018. Însă, a început să-și terorizeze fosta soție încă de pe vremea când era în penitenciar. În 2017 au divorțat, iar femeia, cerând (în februarie 2018) ordin de protecție, a precizat că minorul a rămas la ea, dar că individul a început s- terorizeze. Ea a decis să divorțeze întrucât bărbatul devenise extrem de violent, consuma băuturi alcoolice, săvârșea fapte penale pe bandă rulantă și o agresa. A ajuns, din nou, în închisoare, pentru alte fapte, iar în iunie 2020 a fost eliberat condiționat. Și nu i-a luat mult timp până când a ajuns iar după gratii. A fost arestat preventiv, pe 9.03.2021, alături de Laurențiu Mihalache și Daniel Grogorenco, ei fiind acuzați de tâlhărie calificată. Magistrații le-a înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, în februarie 2022. Însă, dosarul se află în instanță, cei trei fiind trimiși în judecată pentru tâlhărie calificată. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 1.04.2022.

Și, cum a ajuns acasă, Eugen Batală a ținut să-și facă "intrarea", postând pe rețelele de socializare: ”Că..ților care mă vorbiți de rău, acum sunt acasă și nu am baterii la telecomandă să mă ocup de voi”, a spus el.

Și, când a scăpat și de arestul la domiciliu, adică pe 7 martie, iată că a fost făcut anunțul cum că a murit.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost un p***t de om care a făcut pușcărie cel mai mult pentru rahaturi de fapte. Un pârnăiaș care nu avea tupeu să se bată parte-n parte.
0
0
Alo replica cum faci rost de bani daca esti mort? Intreb pentru un prieten
2
0
A mai plecat o lichea. Un gunoi de om.
4
0
Mare om, mare caracter!
2
4
Spuneti k e certat cu legea... si era prieten cu mate banuta conducerea poarta alba era de partea lui cum Dumnezeu
0
2
Piron madalin si lefterica daniel din cernavoda cand merg la puscarie ptr proxenetism?
7
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768