REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bătăușii de la Costinești s-au făcut băieți cuminți!

Bătăușii de la Costinești s-au făcut băieți cuminți!

Mirela PASCAL 5 octombrie 2023 | 00:00 2559

Cei șase „bombardieri”, care, la jumătatea lui august, au fost bătuți de un singur jandarm pe o plajă din Costinești, după ce s-au încăierat cu autoritățile, ar fi revenit în satul lor de lângă Brașov total schimbați. Oamenii din localitate spun că, de când au mâncat bătaie, iar patru dintre ei au stat o noapte în arest, au devenit de nerecunoscut.  

Batausii de la Costinesti s-au facut baieti cuminti!

După ce au împărțit pumni și picioare turiștilor, chiar și oamenilor legii, și le-au adresat injurii după injurii și amenințări, scandalagiii de la Costinești au ajuns la „răcoare”. Ce-i drept, doar pentru 24 de ore pentru că un judecător din Mangalia a considerat că locul lor este în libertate, dispunând o măsură mult prea blândă - controlul judiciar. Nici nu fost bine eliberați, că unii dintre ei au purces, din nou, la amenințări, chiar în fața oamenilor legii. 

Ancheta internă a fost suspendată

În paralel, Jandarmeria Română a deschis o anchetă internă pentru a se stabili dacă jandarmul respectiv, fost combatant în Legiunea străină, a intervenit în mod corect. Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că ancheta internă a fost, însă, suspendată temporar, până la soluționarea celor două dosare penale.

Ajunși în sat, cei șase indivizi, cunoscuți drept persoane recalcitrante, care obișnuiau să organizeze petreceri zgomotoase și care nu ezitau să-i bată pe alți consăteni, ar fi devenit de nerecunoscut.Inițial, cei care îi cunoșteau au spus despre bătăușii de la Costinești că erau persoane agresive atunci când consumau alcool și ar fi lovit mai mulți bărbați din sat. Mai mult, ar fi avut un conflict și cu jandarmii veniți să oprească o petrecere organizată de ei, însă ar fi fost puși la punct și atunci, după ce jandarmii le-ar fi spart sticlele cu alcool ș i-ar fi sancționat.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne pisam pe ei, cacatii dracu de umflati
6
0
NISTE TARANI OBOSITI CARE S AU UMFLAT LA OAMENI NORMALI, TREBUIA BATUT MAI GRAV LESINATI ASTIA, IN ANGLIA SUNT LA LOPATA PE SANTIER , SI VIN AICI SA SE UMFLE
5
0
Bravo Cezara FEBLETEA MEA!! Tie tias da PA VEATZA CEZARA ARDEY UMPLUTI IN PASARYKA GOALA PA VEATZA! Asa cum iti place ttie PA VEATZA!! ASA AR FI KOREKT!!
3
2
ce cauta astia dezlegati in libertate?
10
0
La anul sa vină la Eforie Nord la belona...sa vezi acolo ce bătaie iau de la salvamari.. sau de la ceilalti
9
1
Le-au dat drumul astia cu pensii speciale !
9
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016