REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
18.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Bătut măr pentru că nu a vrut să-și lase fata vitregă să stea cu golanii

Bătut măr pentru că nu a vrut să-și lase fata vitregă să stea cu golanii

Replica API 26 aprilie 2022 | 23:04 2019

Adrian Florea a fost condamnat la pedeapsa de 200 de zile amendă penală (cuantumul unei zile-amendă fiind stabilit la suma de 20 lei), în cuantum de 4000 lei, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța, pe 31 martie 2022 și nu este definitivă. Bărbatul este acuzat că a bătut victima, împreună cu alte 2 persoane, deoarece aceasta nu o lăsa pe fiica concubinei sale să socializeze cu ei.

Cum s-a petrecut incidentul

Potrivit declarațiilor victimei, în timp ce se afla pe strada Pajiștei din Ovidiu, alte trei persoane i-au făcut reproşuri întrucât nu mai voia să o lase pe fiica concubinei sale să socializeze cu ei. Persoana vătămată a mai susţinut că în acest context discuţia a degenerat, iar cele trei persoane au început să îl agreseze fizic, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a spatelui, persoana vătămată căzând la pământ în urma loviturilor primite. Ulterior, victima a declarat că inculpatul l-a lovit cu pumnul în față, o altă persoană cu piciorul în spate iar cea de-a treia doar a asistat. Totodată, acesta a mai spus că și el l-a lovit pe inculpat cu pumnul, în legitimă apărare.

Sub aspectul laturii subiective, instanța a reținut că infracţiunea de loviri sau alte violenţe a fost comisă cu forma de vinovăţie a intenţiei directe, inculpatul prevăzând şi urmărind, prin aplicarea loviturilor, cauzarea unor suferințe fizice și leziuni traumatice victimei. În ceea ce priveşte circumstanţele personale ale inculpatului, instanţa reţine că acesta a avut o atitudine sinceră în faza de urmărire penală, recunoscând lovirea victimei. Totodată, instanţa a reținut că inculpatul nu este cunoscut cu antecedente penale.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768