REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Băutura le-a luat mințile! Au incendiat mașina vecinilor. Vezi motivul!

Băutura le-a luat mințile! Au incendiat mașina vecinilor. Vezi motivul!

Virgil STOIAN 3 ianuarie 2023 | 00:00 2323

Doi frați din Mangalia, Nicolae și Dumitru Ghidel, au fost acuzați că și-au lovit doi vecini, cu pumnii și picioarele, iar apoi s-au întors și au incendiat mașina celor doi, din cauza unui conflict cauzat de un apometru care se afla în curtea celor două victime.

Foto cu caracter ilustrativ

Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis condamnarea lui Ghidel Niculae la 2 ani și 8 luni de închisoare, în regim de detenție, în timp ce Ghudel Dumitru a primit aceeași pedeapsă, dar cu suspendare. Cei doi au fost condamnați pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe, furt și distrugere. Sentința a fost dată pe 30 noiembrie 2022 și nu este definitivă.

Potrivit rechizitoriului, în cursul nopții de 09/10.09.2022, cei doi bărbați, în timp ce se aflau la domiciliu, au consumat mai multe băuturi alcoolice, iar în dimineața următoare, în jurul orei 08.15, au mers la locuința victimelor cu scopul de a discuta cu privire la apometru. După ce au ajuns în curtea persoanelor vătămate, alarmați de zgomotele făcute de aceștia, în curte au ieșit persoanele vătămate, care, văzând că inculpaţii de află în stare de ebrietate, pentru a evita un conflict, le-au solicitat acestora să plece, propunându-le să discute cu altă ocazie. Inculpaţii au refuzat să plece şi au început să o lovească pe una dintre victime cu pumnii în cap şi în alte zone ale corpului. Pentru că a încercat să intervină, și cea de-a doua persoană a fost luată la bătaie. La un moment dat, persoanele vătămate au reușit să se intre în locuință şi să asigure ușa cu zăvorul, moment în care cei doi inculpați au lovit cu pumnii geamurile ușii, spărgându-le, după care au plecat.

Le-au incendiat mașina victimelor

În continuare, cei doi inculpați au mers la domiciliul lor, de unde a luat fiecare câte o sticlă de 500 ml cu benzină şi s-au întors în faţa imobilului persoanelor vătămate, unde se afla parcat autoturismul uneia dintre victime. Ulterior Nicolae Ghidel a stropit autovehiculul cu combustibil în zona grilajului de la radiator, după care cei doi inculpaţi au pus sticlele respective pe autoturism, una în zona parbrizului, lângă ștergătoare şi una pe capotă, iar ulterior le-au dat foc. Cu toate că au încercat să stingă incendiul, autoturismul a ars în proporție de 100%.

Instanța a decis condamnarea lui Ghidel Niculae la 2 ani și 8 luni de închisoare, în regim de detenție, în timp ce Ghudel Dumitru a primit aceeași pedeapsă, dar cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pagubitii sa faca bine sa plateasca pe cine trebuie si sa-l bage'n spital pe jegu' ramas cu suspendare!am ajuns o Tara de CACAT din cauza jegurilor astea tiganesti....de aia nici in Europa nu sintem bine vazuti.....
4
1
Nu au ce sa dea la judecatori..sunt niște rupți în c*r de foame și p****i pe deasupra
0
0
Au avut noroc, daca ii prindeam asa beti tii bateam de le suna apa in cap.
3
0
judecatorul de caz o sa observe ca fapta nu exista.
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436