REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Băutura miraculoasă pe care Marilyn Monroe o consuma în fiecare dimineață

Băutura miraculoasă pe care Marilyn Monroe o consuma în fiecare dimineață

A.F. 14 august 2024 | 00:00 261

Marilyn Monroe a fost considerată întotdeauna o icoană a frumuseții. Actrița nu era renumită doar pentru cariera și aspectul fizic, ci și pentru regimul ei de viață și trucurile de frumusețe. Iată ce consuma în fiecare dimineață pentru a-și accentua frumusețea. 

Bautura miraculoasa pe care Marilyn Monroe o consuma in fiecare dimineataMarilyn Monroe 

Băutura cu lapte și ou care o menținea în formă pe Marilyn Monroe

Marilyn Monroe avea un secret bine păstrat, și anume, o băutură pe care o consuma în fiecare dimineață. Este vorba despre o combinație din două ingrediente simple, respectiv lapte și ou. Această băutură îi oferea atât energie, dar o ajuta să își mențină și organismul mereu sănătos.

Ei bine, pentru doamnele și domnișoarele care vor să îi calce pe urme frumoasei actrițe, trebuie să știe că ingredientele de care au nevoie pentru a prepara această băutură miraculoasă, au nevoie de un ou crud, proaspăt și de înaltă calitate, dar și de un pahar de lapte proaspăt.

Dacă vorbim despre beneficiile pe care le are această băutură, ei bine cele mai importante sunt proteinele de calitate și nutrienții esențiali. Marilyn Monroe consuma acest amestec pentru a se asigura că își ia zilnic doza de vitamine, fier și are grijă de sănătatea generală a organismului.

De asemenea, actrița era convinsă că această băutură oferă energie și sațietate, ajutând-o să își regleze pofta de mâncare pe tot parcursul zilei. Mai mult, laptele cu ou conține calciu, altfel că nu avea niciodată probleme cu oasele sau dinții. De asemenea, proteinele și nutrienții din această băutură ajută la menținerea sănătății pielii și oferă părului un aspect sănătos, puternic și strălucitor.

Cum se prepară

Pe de altă parte, „licoarea” miraculoasă pe care Marilyn Monroe o consuma cu regularitate, conține un aport important de antioxidanți, de exemplu, luteina și zeaxantina, care ajută la menținerea sănătății ochilor.

Dacă vorbim despre modul de preparare a băuturii revitalizante, trebuie să știți că este extrem de simplu. Tot ce trebuie să faci este să amesteci oul crud împreună cu laptele, într-un blender până când obții o consistență omogenă. Consumă băutura dimineața, iar întreaga zi vei fi plină de energie și vitalitate! Bineînțeles că nu vei ajunge copia legendarului star de la Hollywood, însă rezultatele te vor surprinde, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365