REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Baza Logistică Navală bagă 2 mil. de euro în conturile unei firme de brokeraj cu cifra de afaceri 0

Baza Logistică Navală bagă 2 mil. de euro în conturile unei firme de brokeraj cu cifra de afaceri 0

Mirela PASCAL 13 decembrie 2023 | 00:00 2484

AST Broker a depus singura ofertă la o licitație organizată de Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02022, pentru servicii de Asigurare facultativă de viaţă (Servicii asigurare facultativă de viaţă personal din Forţele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, Servicii asigurare facultativă de viață personal aeronavigant din Forţele Navale care execută misiuni externe). Polița a fost estimată la peste 10 milioane de lei. Acord-cadru a fost semnat cu firma Fast Brokers - Broker de Asigurare - Reasigurare SRL, controlată de Liliana Gheorghiu și Iulian Valentin Gheorghiu, fondatorii altor firme pe care le-au băgat în faliment. Culmea este că societatea de brokeraj are 0 cifra de afaceri de aproape 20 de ani și figurează pe portalul instanțelor cu sute de procese, majoritatea obiectelor fiind litigii cu profesioniștii, dar și contencios administrativ și fiscal precum și civile.

Baza Logistica Navala baga 2 mil. de euro in conturile unei firme de brokeraj cu cifra de afaceri 0Baza Logistică Navală

Armata a încheiat un acord cadru de servicii de Asigurare facultativă de viaţă pentru o perioadă de 24 de luni, în valoare de 10.517.370 lei, echivalentul a 2 milioane de euro. Contractele subsecvente se vor încheia trimestrial/semestrial în funcție de resurselor financiare alocate cu această destinație și necesitățile unităților din asigurare. Firma norocoasă este Fast Brokers - Broker de Asigurare - Reasigurare SRL, controlată de Liliana Gheorghiu și Iulian Valentin Gheorghiu, care printre altele se mai ocupă și cu închiderea și reînființarea de firme pentru obținerea de venituri suplimentare.

Baza Logistica Navala baga 2 mil. de euro in conturile unei firme de brokeraj cu cifra de afaceri 0firma are cifra de 0 de aproape 20 de ani

Se supără când pierde contractele cu Armata și blochează licitații

Firma apare, încă de la înființare, din 2022, cu cifra de afaceri 0, iar anul trecut a avut profit de peste 2 milioane de lei. Pe portul instanțelor de judecată apare în sute de procese, majoritatea obiectelor fiind litigii cu profesioniștii, dar și contencios administrativ și fiscal precum și civile. Multe dintre ele au ca obiect litigiu pe achizițiile publice, semn că, atunci când pierde contracte cu statul, se supără și le blochează. În altele, societatea are calitatea de pârât. De exemplu, o unitate militară din Ploiești a dat-o în judecată și-i cere peste 1 milion de lei.

Revenind la contractul de la Constanța, precizăm că acesta vizează servicii asigurare facultativă de viaţă personal din Forţele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, Servicii asigurare facultativă de viaţă personal aeronavigant din Forţele Navale care execută misiuni externe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Welcome to Romania :(
0
0
prin zona epoletilor se dau tunuri de calibru, prostii muncesc pe 2500 lei.
3
0
in tara asta de ce doar una singura a depus o oferta si aia dubioasa ? toata tranzactia e dubioasa rau de tot si in caz de probleme platim noi toti fiind institutie de stat; pe astia nu ii verifica nimeni ? ce e acolo sat fara caini ?
2
0
coruptie evidenta – doar in Romania. Nenorocitii corupti au nevoie de plimbari cu elicopterul
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510