REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

„Altceva mai știți?” Iubita lui Culiță Sterp a pus capăt tuturor speculațiilor legate de sarcină cu ultima sa declarație!

„Altceva mai știți?” Iubita lui Culiță Sterp a pus capăt tuturor speculațiilor legate de sarcină cu ultima sa declarație!

Valentina CAMARA 27 februarie 2023 | 00:00 536

Cu numai câteva ore în urmă, în timp ce se aflau în vacanță la munte, Culiță Sterp a postat în mediul online un scurt filmuleț cu logodnica sa, în care a împărtășit cu fanii lor că tânăra mămică nu se simte bine.

„Altceva mai stiti?” Iubita lui Culita Sterp a pus capat tuturor speculatiilor legate de sarcina cu ultima sa declaratie!

Fanii celor doi s-au gândit imediat că familia lui Culiță se va mări cu încă un membru, motiv pentru care i-au dat numeroase mesaje în care au întrebat-o sau chiar au felicitat-o pentru cea de-a doua sarcină.

Nu a fost nevoie decât de o glumă din partea lui Culiță Sterp pentru ca internauții să creadă că iubita sa este însărcinată pentru a doua oară. Pentru a clarifica întreaga situație și pentru a-și liniști fanii cu privire la starea sa de sănătate, a transmis un mesaj în mediul online prin care să pună capăt tuturor speculațiilor.

„Tot frumoasă e și când îi e rău. Ți-e rău? Ți-a fost destul și bine”, a spus Culiță Sterp, în spirit de glumă, în mediul online, acesta fiind și momentul în care fanii au început să creadă că tânăra mămică este, de fapt, însărcinată.

Cum a reacționat iubita lui Culiță Sterp?

După ce a primit o mulțime de mesaje din partea fanilor legate de presupusa sarcină, după ce a dezvăluit că are dureri de stomac, iubita lui Culiță Sterp a scris în mediul online, în secțiunea de comentarii, un mesaj special pentru toți cei care s-au grăbit să o felicite pentru presupusa sarcină, fără să ia în calcul că stările de rău pot avea multe alte cauze în afară de o sarcină.

„Altceva mai știți în afară de «vine bebe?»”, a fost replica pe care iubita lui Culiță Sterp le-a dat-o admiratorilor ei.

Ce probleme de sănătate întâmpină iubita lui Culiță Sterp în vacanță?

La scurtă vreme după ce Culiță Sterp  a împărtășit cu toată lumea că iubita lui nu se simte bine, tânăra mămică s-a simțit nevoită să le ofere câteva explicații fanilor ei, moment în care le-a dezvăluit că a început să aibă dureri puternice de stomac, care speră că vor trece după ce va bea un ceai de mentă.

„Nu vine bebe «calmațâvă». Mă doar stomacul foarte tare, nu sunt dureri de femeie însărcinată. Momentan sunt în vârful munților și nu am cu ce să mă tratez, doar Sprite că am auzit că ajută și Dicarbocalm care nu cred că mă ajută la nimic. O să beau și niște ceai de mentă și Doamne ajută! Dar mulțumesc pentru griji și mesaje. Eu nu mă postez așa de obicei, că nu îmi place să mă plâng, dar a zis Culiță să facă puțin haz de necaz.”,  a scris iubita lui Culiță Sterp în mediul online, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce copil ma ??asta dupa ce ca l cheama culita mai e si sterp.niste neica nimeni de la tara , prima generatie incaltati .
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303