REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.3° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

„Am căzut într-o stare de leșin” Mihai Trăistariu, probleme grave de sănătate din cauza dietelor stricte

„Am căzut într-o stare de leșin” Mihai Trăistariu, probleme grave de sănătate din cauza dietelor stricte

Valentina CAMARA 29 martie 2023 | 00:00 808

Mihai Trăistariu este mândru de faptul că a reușit să elimine 10 kilograme, însă nu același lucru poate spune și despre modalitatea prin care a ajuns să revină la greutatea de dinainte de pandemie. Artistul a recunoscut că a apelat la o metodă pe care nu o recomandă și care i-a făcut chiar rău.

„Am cazut intr-o stare de lesin” Mihai Traistariu, probleme grave de sanatate din cauza dietelor stricte

Mai exact, cântărețul a mărturisit că a ales să se înfometeze, după ce o fostă iubită, cu care s-a și logodit la un moment dat, a aplicat această metodă în viața sa.

Mihai Trăistariu a explicat că perioada pandemiei, în cazul său, a venit la pachet cu circa 10 kilograme în plus, dar și cu dorința de a scăpa cât mai repede de surplus pentru a ajunge la greutatea la care el se simte cel mai bine, respectiv 62 de kilograme.

Cântărețul nu a dus lipsă de ambiție, astfel că, în primă fază, a decis să se înfometeze pentru a se conving dacă, într-adevăr, poate scăpa de kilogramele în plus rapid. Iată la ce concluzia a ajuns!

Mihai Trăistariu s-a înfometat pentru a slăbi

Pentru că și-a dorit să ajungă la greutatea ideală în cel mai scurt timp cu putință, Mihai Trăistariu a decis să se înfometeze, însă după câteva zile în care a băut doar apă cu zeamă de lămâie nu a mai putut continua dieta mult prea strictă, din cauza problemelor de sănătate.

„Recunosc că prima dată când am auzit de treaba asta a fost prin 2009, când aveam o iubită, cu care m-am și logodit, și care se înfometa, își lua la ea un morcov în poșetă.(...) Pe 2 ianuarie m-am cântărit și mi-am dat seama că m-am îngrășat din pandemie, față de cum știam eu, când eu întotdeauna am avut 62 de kilograme. M-am ambiționat și am zis să mă înfometez și eu să văd cum e înfometarea și efectiv în primele zile nu am mâncat nimic”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

Ce măsuri a lut Mihai Trăistariu?

După ce a decis să renunțe la metoda înfometării, Mihai Trăistariu a adoptat un alt regim, mai blând decât precedentul. În prezent, artistul obișnuiește să mănânce doar o masă pe zi.

„Am început să fac și sală ca să dau kilogramele mai repede și m-am înfometat, mi-am făcut apă cu lămâie pentru că știam de la profesorul meu de sport că apa cu lămâie taie foamea și mi-am stors acritură în apă, mi-am pus-o în frigider și din oră în oră beam câte 2-3 guri ca să îmi taie foamea și așa m-am abținut 2-3 zile, am căzut într-o stare de leșin și mi-am dat seama că nu este chiar ok și încet-încet am început să mănânc foarte puțin”, a mai declarat Mihai Trăistariu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mmm... io nu cred ca fosta umbla cu morcovul in poseta ca sa se infometeze...
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303