REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
28.2° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

„Am crezut că e Denisa” Au apărut noi imagini cu sosia Denisei Răducu

„Am crezut că e Denisa” Au apărut noi imagini cu sosia Denisei Răducu

Valentina CAMARA 13 aprilie 2023 | 00:00 1756

Sosia Denisei Răducu încă mai naște numeroase controverse în mediul online cu imaginile pe care le postează. Fanii regretatei artiste nu pot să treacă cu vedere aceste asemănarea izbitoare cu Mariana, tânăra care parcă este soră geamănă cu artista.

„Am crezut ca e Denisa” Au aparut noi imagini cu sosia Denisei Raducu

Mariana a revenit pe TikTok cu noi filmulețe, unele chiar realizate pe vechile melodii ale Denisei Răducu. În secțiunea de comentarii, fanii au intervenit spunând că, pentru o fracțiune de secundă, au crezut că e chiar Denisa în persoană.

„Pentru o secundă, am crezut că e Denisa”, „Mi s-a făcut pielea de găină. Semeni izbitor”, „O vedeam pe Denisa.”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor surprinși de asemănarea dintre cele două.

Tatăl Denisei Răducu, răpus de durere chiar și la aproape 5 ani de la moarte fiicei sale

Părinții Denisei Răducu sunt îngenuncheați de durere chiar și acum, la circa 5 ani jumătate de la cumplita pierdere.

Cu durere în glas, tatăl artistei a povestit recent că se duce la mormântul fiicei sale o dată la două zile și că peste tot în casă are tablouri cu fiica sa fericită și aranjată, pe scenă.

„Ce să fac? Sunt cu serviciul, cu casa, cu ale mele. Nu am cum să trec niciodată peste moartea fiicei mele. Au trecut cinci ani și jumătate, de atunci, foarte greu, inexplicabil de greu. De când s-a întâmplat tragedia asta...din două în două zile merg la cimitir la ea să îi aprind o lumânare pentru că îmi este frică să nu ia cavoul foc...știți povestea cu cavoul care i-a luat foc după ce a fost înmormântată, în primul an de la o lumânare, nu? A fost un șoc pentru mine!  Mi se rupe inima de dorul fiicei mele, dar nu am ce să fac, trebuie să accept viața asta care nu este de multe ori corectă.

Atunci când merg la cimitir la ea nu îi fac poze la mormânt pentru că nu pot să le am în telefon. Mi se rupe sufletul dacă găsesc așa imagini cu ea în telefon. Am tablouri cu Denisa în casă, atunci când era bine, era pe scenă, era veselă și aranjată. Nu îmi doresc să am imaginea ei altfel”, a declarat Emilian Răducu pentru  Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde a muncit fata aia ? Ce școală a făcut ? Câte premii a luat ?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303