REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
21.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

„Am plâns de mila mea!” Theo Rose și-a îngrijorat fanii

„Am plâns de mila mea!” Theo Rose și-a îngrijorat fanii

Valentina CAMARA 25 martie 2023 | 00:00 611

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și asta pentru că este însărcinată în șase luni, iar peste doar câteva luni își va ține fiul în brațe. Cu toate acestea, cântăreața și-a îngrijorat fanii de pe rețelele personale de socializare cu ultima postare pe care a făcut-o. Ea a mărturisit că a plâns. Iată ce a pățit frumoasa vedetă!

„Am plans de mila mea!” Theo Rose si-a ingrijorat fanii

Recent, Theo Rose și-a îngrijorat fanii de pe rețelele personale de socializare, după ce a anunțat că a plâns de mila ei. Iată ce se întâmplă cu artista în aceste momente, dar și ce o frământă!

Theo Rose și-a îngrijorat fanii. Ce a pățit artista

Pe rețelele personale de socializare, Theo Rose și-a întrebat fanii dacă copilul poate avea crize din burtă, înainte cu câteva luni de a se naște. Cântăreața spune că nu a dormit toată noaptea din această cauză.

 „Am o viață... azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, cum se numește asta, tantum verde, nu știu ce a avut (râde). Pot să înceapă o serie de crize direct din burtă? Întrebare pentru parentologi”, a mărturisit cântăreața.

De ce a plâns artista

Mai mult decât atât, Theo Rose le-a mărturisit urmăritorilor ei că a plâns foarte mult în momentul în care a filmat o scenă pentru serialul în care joacă și asta pentru că a fost obosită și îi era destul de rău.

„Ce voiam să vă mai zic? Am filmat de la nouă și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns, am plâns cu o poftă, de mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Mie îmi trebuiau vreo două sezoane de probă. Nu e nici cu actoria asta cum mi-am imaginat eu”, a spus artista, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303