REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
12.7° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

„Așa, da!“ N-a avut bani de slipi și a făcut baie în… chiloți, crezând că nu-l vede nimeni. Video

„Așa, da!“ N-a avut bani de slipi și a făcut baie în… chiloți, crezând că nu-l vede nimeni. Video

Mariana MURAT 7 iunie 2024 | 00:00 2204

Primul weekend din iunie s-a dovedit a fi unul extrem de călduros pentru început de sezon, termometrele indicând 30 de grade Celsius. Cu soarele pe cer și marea la picioare, constănțenii au ieșit cu mic cu mare și au dat năvală atât la terasele din împrejurimi, cât și pe plajele întinse. Cu toate că vremea părea promițătoare pe timpul zilei, noaptea temperaturile nu au fost la fel de „blânde“ scăzând de la 30 de grade Celsius până la 20 de grade Celsius. Dar nu a fost un impediment pentru turiștii care și-au făcut curajul de a intra în mare pentru o repriză de înot în toiul nopții. Un lucru extrem de grav este faptul că aceștia, deși ar trebui să fie responsabili în ceea ce privește siguranța personală, preferă la schimb inconștiența și distracția care, de cele mai multe ori, duc la o adevărată dramă. În cazul de față, un tânăr curajos a făcut pe zmeul sub ochii privitorilor, s-a dezbrăcat de haine, a rămas în chiloți, că n-o fi avut bani de slipi, și a intrat în apă, depășind cu mult balizele care semnalizează zona cu risc de înec. 

„Asa, da!“ N-a avut bani de slipi si a facut baie in… chiloti, crezand ca nu-l vede nimeni. Video

Deși pe plajele de pe litoralul românesc, în timpul zilei, responsabili de ordine și disciplină sunt salvamarii, noaptea plajele rămân ale nimănui, iar turiștii și constănțenii își pot face de cap în largul mării. În cazul de față, turistul nostru, puțin gânditor, și-a dat straiele jos, rămânând doar în lenjeria intimă. Și-a depășit curajul de a păși ușor, ușor spre apă, făcând senzație în valurile mării. Apa adâncă și amplasarea geamandurii în zona cu risc nu l-au făcut pe tânăr să cântărească asupra deciziei, depășind cu mult zona ce avea să delimiteze siguranța, de cea periculoasă a mării.

Video 1:

An de an, mor înecați zeci de turiști

An de an, cazurile de înec se înmulțesc, tinerii dornici de distracție încă nu au învățat că de cele mai multe ori, senzațiile de moment pot duce la tragedii. În 2022, fundația SMURD a donat salvamarilor din toate stațiunile litorale balize cu o formă de cruce în vârf, care aveau rolul de a descuraja teribiliștii  care se avântau în larg. În partea superioară a balizei se termina cu o cruce, iar pe frontispiciu a fost inscripționat un mesaj: „Pericol de înec după acest punct. 36 de oameni au murit anul trecut după ce au depășit geamandurile. Întoarce-te acum!“ Bunele intenții a echipei SMURD nu au fost primite prea bine, fiind comentate de cârcotași, pe motiv că balizele au început să sperie turiștii și să-i alunge. Prin urmare, acestea au fost montate doar în zona de litoral Eforie și Vama Veche. 

„Asa, da!“ N-a avut bani de slipi si a facut baie in… chiloti, crezand ca nu-l vede nimeni. Video

Deși puterea exemplului este la modă în rândul tinerilor, deoarece aceștia învață prin repetiție sau imitare, de cele mai multe ori trebuie să știe să facă diferența dintre bine și rău pentru a nu regreta acțiunile care de cele mai multe ori au un sfârșit tragic.

Video 2:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi ca e o balta de filmat pe un bulevard din ct, caut-o si fa material
0
0
Ce-i asta bai fata? Mi ar fi rusine sa imi pun numele asociat pe articol
0
0
REPLIKAKA sa II SUGETI KYLOTZII LU YNKULPSTU MYY de SKUZE MYY de SARUTARY pa BUZE
0
0
M aria na M ura t, nu prea ai trecut pe la sc oala. in lb romana corect se spune slip /slipuri, nu slipi.
0
0
ca a avut chiloti sau silip este indentic asa cum spus ....a intrat in mare ,a depasit geamandurile dar daca i-ati urmarit cursul ...s-a mai intors la mal,e bine ?????
7
0
Ce stire de k*t. Lasati oamenii in pace.
14
1
Ok, si care este stirea!?
11
1
Să-i Sofia chilotii.
8
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515