REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
20.4° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

„Colecționarii” de peturi s-au mutat de la ghenele de gunoi la pubelele de pe plajă

„Colecționarii” de peturi s-au mutat de la ghenele de gunoi la pubelele de pe plajă

Deria ISLEAM 20 august 2024 | 00:00 249

Culegătorii de comori reciclabile au avansat foarte mult în ultimele luni. Nu se mai chinuie să umble pe lângă ghenele de gunoi ale blocurilor, ci se duc exact acolo unde se consumă multe lichide. De ce să se mai murdărească, căutând printre tot ce aruncă oamenii la gunoi, când pe plajă este clar că 80% din ce se află în pubele sunt sticle goale?!

„Colectionarii” de peturi s-au mutat de la ghenele de gunoi la pubelele de pe plajaStațiunea Mamaia, zona Piațetei Perla

Adună sticlele goale ale turiștilor de pe plajă

A devenit obișnuință să vedem indivizi furând peturi din cartierel Constanței, atât din ghenele blocurilor vechi, cât și din ansamblurile rezidențiale. Chit că multe dintre ele sunt îngrădite și încuiate, găsesc ei o soluție să se infiltreze, când vine vorba de făcut bani. Mai nou, au găsit o locație și mai bună, unde nici nu trebuie să caute prea mult și nici nu se murdăresc pe mâini. Pe plajă, majoritatea gunoaielor aruncate la coșuri sunt sticle goale. Indivizii s-au prins de schemă și profită de accesul pe care îl au pe nisip, când e foarte aglomerat și angajații nu fac față comenzilor. 

„Colectionarii” de peturi s-au mutat de la ghenele de gunoi la pubelele de pe plajaStațiunea Mamaia, zona Piațetei Perla

Așadar, deși constănțenii încep să recicleze și este un lucru bun, a apărut acest impediment al indivizilor care fură ce nu s-a reciclat. Din cauza lor, cozile la punctele de reciclare devin infernale, oamenii așteptând zeci de minute, chiar ore la rând.

Video

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212