REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

„Contesa digitală”, din nou în fața polițiștilor

„Contesa digitală”, din nou în fața polițiștilor

Valentina CAMARA 6 aprilie 2023 | 10:30 1056

Ana Morordan ajunge joi, 6 aprilie a.c., din nou în fața polițiștilor. „Contesa digitală” va da cu subsemnatul pentru măsura controlului judiciar. În același timp, sunt emoții mari pentru vedeta TV deoarece din moment în moment ar putea să apară rezultatele toxicologice.

„Contesa digitala”, din nou in fata politistilor

Ana Maria Morodan urmează să ajungă, joi, 6 aprilie a.c., la secția de poliție din Voluntari pentru a da cu subsemnatul pentru măsura controlului judiciar.

"Deși controlul judiciar este cea mai blândă măsură preventivă, este o măsură preventivă restrictivă de libertăți. Se impune obligația de a se prezenta la orice chemare la organul de urmărire penală, de a se prezenta la organul desemnat cu supravegherea, respectiv poliția, așa cum a fost stabilit în program, și să anunțe imediat cum își schimbă domiciliul organul care se ocupă de supraveghere.

Există și obligații care se dispun facultativ. Nu știm dacă în această cauză au fost sau nu dispuse (astfel de obligații - n.r.). În cel mai rău caz riscă să-i fie schimbată măsura controlului judiciar cu arestul la domiciliu sau chiar arestul preventiv", a explicat, avocatul Alexandru Turiga.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta pare ca i personaj din filmele cu și despre p****i, unde putea face carieră fără a se preface.Se prezenta asa cum e și gata.Si de o prindeau în trafic cu tuica n nas și cu nasu n punga cu prenandez ,se putea scuza ca filma un nou episod.Si poate o credeau.
4
1
cat de urata poate fi aratarea asta! boccie, p*****a, umflata cu botox, dar mandraaaa!Vai de aia care au dat...pe acolo!
4
1
CONTESA DIGITALA ,ARE EMOTII PRIVIND ANALIZALE TOXICOLOGICE,EA E O ARISTOCRATA DIGITALA EA NU MINTESTE, EA A CONSUMAT DOAR DECOCT DE IENUPAR SI EXTRAS DE CEAI DE AIA A CALULUI, PENTRU SOMN, COADA,LA CE VA GANDITI,CA SI COLEGUL EI ARISTOCRATIC DIGITAL, REGELE TIK TAK ULUI ARESTAT LA UN LIVE IN DIRECT, ISI VOR FACE ARBORELE GINECO LOGIC ARISTOCRATIC DIGITAL SA VADA DACA NU SUNT INRUDITI LA UN WWW CEVA HTPP
10
1
Ce audienta uriasa are un astfel de exemplu negativ.
8
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303