REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

„Despărțirea m-a ajutat să prind aripi” Ioana Ginghină, primele mărturisiri despre despărțirea de Cristi Pitulice, după ce în urmă cu câteva zile au stabilit data nunții

„Despărțirea m-a ajutat să prind aripi” Ioana Ginghină, primele mărturisiri despre despărțirea de Cristi Pitulice, după ce în urmă cu câteva zile au stabilit data nunții

Valentina CAMARA 9 martie 2023 | 00:00 535

Ioana Ginghină știe cel mai bine cum e să treci de agonie la extaz și cum să renaști ca femeie în plan sentimental.

„Despartirea m-a ajutat sa prind aripi” Ioana Ginghina, primele marturisiri despre despartirea de Cristi Pitulice, dupa ce in urma cu cateva zile au stabilit data nuntii

A trecut printr-un divorț dureros alături de Cristian Papdopol, însă de 4 ani simte cu adevărat că trăiește alături de bărbatul care o pune întotdeauna pe primul loc și alături de care se simte pe deplin răsfățată și iubită. Chiar dacă totul este roz în viața ei în aceste momente, actrița nu poate ști dacă, într-adevăr, relația cu Cristi Pitulice va dura o viață de acum înainte sau dacă, la un moment dat, vor decide să o ia pe drumuri separate în viață.

Prezentă în cadrul unui interviu în cadrul emisiunii online de pe canalul de YouTube WOWnews, Ioana Ginghină a vorbit despre relația cu viitorul său soț, dar și despre tendința oamenilor din ziua de astăzi care preferă să arunce la gunoi relații în loc să facă tot posibilul să le repare, în cazul în care la mijloc nu este vorba despre probleme grave, cum ar fi violența.

Întrebată dacă această dată va fi ultima dată când va ajunge în fața ofițerului de stare civilă, actrița a oferit un răspuns cu totul neașteptat.

Ioana Ginghină, despre o presupusă despărțire de Cristi Pitulice

Ioana Ginghină  a mărturisit că dorința sa este să meargă până la sfârșitul vieții alături de alesul inimii sale, Cristi Pitulice, însă acest lucru nu înseamnă și că tocmai acest lucru se va întâmpla. Actrița știe foarte bine faptul că uneori viața poate fi surprinzătoare și că unii oameni pot ieși din viața sa fără să se aștepte. În același timp, însă, este hotărâtă să lupte pentru a-și repara relația de iubire în cazul în care ar exista probleme.

„Niciodată să nu spui niciodată (n.r. despărțire de Cristi Pitulice), știi cum e. Pot să spun așa, că mi-aș dori din tot sufletul să fie ultima, dar nici nu pot să zic că sunt stresată de un eventual sfârșit, pentru că mai rău de ce a fost nu poate să fie. Am învățat foarte multe și, de fapt, eu sunt pentru să-ți rezolvi problemele în relații. Mi se pare că acum trăim în epoca «cum să schimbăm», schimbăm repede și telefonul cum iese unul nou. Nu că s-a stricat, pur și simplu vrem unul nou că vrem un telefon nou. Tot schimbăm din viața noastră, nu știm cum să scăpăm de lucrurile care ne-au ajutat până la urmă, adică ne folosim în continuare ele.

Ioana Ginghină: „Ar fi bine să încerci să repari și să mergi mai departe tot cu persoana aia”

Așa e și în relații, nu știu de ce am senzația asta, pentru că cumva ești la un click distanță de alte relații. Teoretic, orice om deștept la minte, dacă nu există probleme reale- violență, nu că sunt probleme care se pot rezolva printr-o terapie de cuplu sau printr-o comunicare mai bună. Oamenii sunt diferiți. Chiar dacă la început te îndrăgostești și pare frumos, după care, cu omul ăla trebuie să te înveți, pentru că iar o să dai de greu până te cunoști, până te relaxezi în prezența persoanei respective.

Până la urmă, oricât de frumoasă ai fi, dacă omul vrea să se plictisească, se plictisește și atunci cumva ar fi bine să încerci să repari și să mergi mai departe tot cu persoana aia, că nu e ca și cum găsești după aceea mai bine, dar ți-am zis, dacă nu există probleme reale. De asta mă doare într-un fel sufletul, că oamenii nu mai investesc în relații și sentimente și să-și păstreze omul de lângă el, să lupte să fie acolo, să își dorească, dar pe mine despărțirea m-a ajutat să prind aripi. (...)”, a spus Ioana Ginghină potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303