REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

„Distracția va lua o pauză în viața mea” Delia, strigăt de ajutor în mediul online

„Distracția va lua o pauză în viața mea” Delia, strigăt de ajutor în mediul online

Valentina CAMARA 13 martie 2023 | 00:00 765

Cu toate că Delia a primit numeroase critici de-a lungul timpului din cauza faptului că și-a exprimat dorința ca ea și partenerul său să nu devină părinți, artista se sensibilizează de fiecare dată când vine vorba de copii și încearcă să ofere pe cât posibil o mână de ajutor celor aflați în suferință.

„Distractia va lua o pauza in viata mea” Delia, strigat de ajutor in mediul online

Recent, artista a făcut public cazul unui băiețel de vârste foarte fragede care suferă de o boală grea și a cărui vindecare depinde de o sumă de bani pe care speră, cu ajutorul oamenilor binevoitori, că părinții micuțului îndurerați o vor strânge în timp util.

Delia speră ca fanii săi să ofere o mână de ajutor și să contribuie la însănătoșirea micuțului Marco sau Mărcuț, așa cum este alintat de familie, care suferă de leucemie acută limfoblastică.

Singura șansă a micuțului este să meargă în Italia pentru a primi tratamentul care i-ar putea salva viața, însă, pentru ca acest lucru să devină realitate, părinții micuțului au nevoie de o sumă mult prea mare pentru posibilitățile lor materiale. Artista a făcut public acest caz, ajutându-se de notorietate pe care o are în mediul online, pentru a salva viața micuțului băiețel. 

Delia, aspru criticată după ce a mărturisit că nu își dorește să aducă pe lume un copil

În urmă cu doar câteva luni, Delia  a făcut o serie de declarații controversate care au împărțit internetul în două.

Felul în care artista a ales să-și exprime idee conform căreia nu își dorește să devină mamă a înfuriat multă lume, generând ulterior o întreagă controverse în mediul online. 

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.”,  a spus Delia pe rețelele de socializare.

Acesta și-a argumentat decizia spunând că oamenii fac mult rău:  „consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a spus Delia cu câteva luni în urmă, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da DELIA stii proverbul cu vulpea care zice ca strugurii sunt acri dar ....nu este nici un repros tu stii mai bine puterea corpului tau...dar sa-i tii parte uratului care s-a combinat cu sora-ta ...pai il compari cu JOHNI DEEP ???? pai il isi vopseste unghiile ca este un STAR dar asta al vostru ce rahat este in afara de uratenie ??
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303