REPLICA ONLINE CONSTANTA

34° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
34° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

„El va fi noul președinte al FRF”. Planul care s-ar pune la cale la Casa Fotbalului

„El va fi noul președinte al FRF”. Planul care s-ar pune la cale la Casa Fotbalului

Victor ROTARU 15 martie 2024 | 00:00 1372

În anul în care naționala de fotbal a României va reveni la un turneu final, este vorba despre EURO 2024, care va fi găzduit de Germania, se pare că la Casa Fotbalului se pune la cale o strategie legată de viitorul președinte.

„El va fi noul presedinte al FRF”. Planul care s-ar pune la cale la Casa Fotbalului

Răzvan Burleanu (39 de ani), care se află deja la al treilea mandat, rămâne de văzut ce planuri va avea, dar se pare că acesta are deja un ”rival” la șefia fotbalului românesc.

„El va fi noul presedinte al FRF”. Planul care s-ar pune la cale la Casa FotbaluluiRăzvan Burleanu

”Vlad Munteanu va fi noul președinte al FRF”

Jurnalistul Decebal Rădulescu, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, a spus că Vlad Munteanu (43 de ani) ar fi pregătit de o parte dintre cei de la Casa Fotbalului pentru președinție. ”Înțeleg că la Federația Română de Fotbal se pregătește deja noul președinte. Toată lumea îl pregătește pe Vlad Munteanu. El va fi noul președinte al Federației. 

S-a format o tabără, acolo, Vișan, Andrei Vochin, Vlad Munteanu, plus alți câțiva. Și mai e o tabără din care fac parte ceilalți, Stoichiță, Bodescu și ceilalți.

„El va fi noul presedinte al FRF”. Planul care s-ar pune la cale la Casa FotbaluluiVlad Munteanu

Domnul Vișan înțeleg că a declarat în Federație: 'Gata, e momentul să vină unul care a jucat fotbal, care e din fotbal'.

Tabărara cealaltă nu propune nimic deocamdată, nu are nciun candidat, dar nu-l vrea pe Vlad Munteanu președinte”, a spus Rădulescu, la Digi Sport. Răzvan Burleanu a fost ales pentru prima dată președinte al FRF în martie 2008, când în cursă s-a aflat și Gică Popescu, susținut de membri importanți ai Generației de Aur, numai că ”Baciul” a fost condamnat la închisoare în ”Dosarul Transferurilor” cu o zi înainte de alegeri, potrivit digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
burleanu nu e din fotbal ? Pai tac-su a jucat mingea pe strada cu colegii securisti !!! Oricum mirare mare ca nu e si mitica in carti !!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510