REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
11.1° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

„Fu...-ți morții mă-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

„Fu...-ți morții mă-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

Andreea POPA 17 iunie 2024 | 00:00 6479

ACROPO, autoritatea de stat care supervizează interesele vitale ale României din Marea Neagră și afaceri de miliarde de euro, este blestemată cu șefi care o fac de râs în cele mai scandaloase moduri. Astfel, după ce vicepreședintele Răzvan Giucă a fost dat afară în iunie 2022 de la șefia ACROPO pentru că a fost prins drogat și cu mai multe pliculețe de cocaină asupra lui la volanul unei mașini a instituției, a venit rândul vicepreședintei care i-a luat locul, Ancuța Felicia Dunca, să fie revocată din funcție după ce și-a sabotat propriul partid, cel care a cules-o din Strâmtura maramureșeană pentru a o face șefă peste operațiunile offshore ale României. Tânăra și-a pierdut pur și simplu mințile pentru fostul ei șef, pesedistul repudiat Dan Tudorache, iar ca dovadă vin și înjurăturile pe care a ajuns să le prolifereze public: „FMM (fu...-ți morții mă-tii), scroafo!”.

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

Subsecretara de stat Felicia Ancuța Dunca a fost dată afară pe 22 mai 2024 de la conducerea Autorităţii Competente pentru Reglementarea Operaţiunilor Offshore la Marea Neagră (ACROPO), printr-o decizie semnată de premierul Marcel Ciolacu.

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde ArmandFelicia Ancuța Dunca

În aceeași zi, prim-ministrul a semnat și decizia privind numirea în funcția rămasă vacantă a Florinei Andreea Hlevca, cu un mandat de 5 ani. 

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

Subsecretara de stat PSD Anca Dunca a făcut o campanie mizerabilă împotriva PSD

O coincidență fantastică face ca nou numita Hlevca să vină, ca și predecesoarea sa Dunca, tot de la Primăria Sectorului 1. Mai mult, Florina Andreea Hlevca provine tot din anturajul fostului primar PSD Dan Tudorache, din cauză căruia a fost dată afară acum Felicia Ancuța Dunca.

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde ArmandClotilde Armand

Evident, întocmai ca fosta vicepreședintă ACROPO și, iată, colegă de primărie Dunca, Hlevca nu are niciun fel de experiență în domeniul offshore, al energiei sau măcar al managementului. Statul român continuă astfel să persevereze în propria incompetență, care în acest caz sfidează prostia. 

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

Revenind la Anca Dunca, demiterea sa intempestivă a venit în plină campanie electorală și are o motivație politică pură. Subsecretara de stat PSD de la ACROPO a lăsat baltă atribuțiile de la autoritatea unde nici nu visa în urmă cu câțiva ani, din Glodul natal maramureșean, că va ajunge și a trecut la o campanie politică deșănțată de partea fostului ei șef, Dan Tudorache. Acesta a candidat ca independent împotriva propriului partid, care l-a susținut pe liberalul George Tuță, ajuns în cele din urmă primar. Subsecretarul de stat PSD Anca Dunca a început încă din aprilie o campanie electorală furibundă și mizerabilă pentru realegerea lui Dan Tudorache la Primăria Sectorului 1, alternând pe pagina sa de Facebook postările despre ACROPO cu înjurături birjărești, aproape neverosimile din partea unei tinere aparent liniștite și de treabă.

 

Maramureșenii Ancăi Dunca vor fi mândri de ea: „domnul Pwtză” și „fu...-ți morții mă-tii scroafo” 

 

„Domnul Pwtză” scria subsecretara de stat PSD Anca Dunca pe 17 mai despre candidatul PSD-PNL George Tuță la Sectorul 1, pentru ca zilele trecute, după ce acesta a câștigat oficial funcția de primar, să se repeadă la gâtul perdantei USR Clotilde Armand, pe care o face, cu atâta eleganță feminină, „scroafă”.

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

Nefericita Anca Dunca pare să perpetueze inconștient relația indestructibilă dintre porc și noroi, din moment ce subsecretara de stat PSD din satul maramureșean Glod devine de-a dreptul abjectă în ultima sa postare pe această temă: „Bienvenu, Clotilde! Acu’ urli frauda si vrei anularea alegerilor, dar când ai fost cu mâinile in saci pana in gat, era bine. 2020 o sa te bântuie! FMM  Mai urla câteva zile ca ești așteptata în Stirbei. Scroafo!”. Unde FMM este, după cum se știe, abrevierea înjurăturii ”fu...-ți morții mă-tii”. 

Oamenii frumoși și muncitori din Maramureș trebuie să fie extrem de mândri de cum vorbește acum fiica familiei Dunca ajunsă subsecretar de stat PSD la București; iar tânăra Felicia Ancuța manifestă un comportament care denotă evidente probleme psihice, o nefericită mărturie a ceea ce se întâmplă atunci când oameni fără experiență, firavi profesional și mental, sunt cocoțați brusc pe funcții mari de conducere. 

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

Subsecretara de stat Anca Dunca s-a ocupat de candidatura lui Dan Tudorache în timpul programului la ACROPO

Până la înjurăturile dezgustătoare, venite dintr-o profundă frustrare personală a uneia care știa deja că nu mai are ce pierde, subsecretara de stat PSD Anca Dunca a dus o campanie electorală acerbă pentru fostul ei șef. Demnitara social-democrată a promovat astfel agresiv Partidul România Puternică, din partea căruia a candidat ca independent Dan Tudorache. 

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

A mers până acolo încât s-a ocupat personal de toate formalitățile birocratice pentru oficializarea candidaturii lui Dan Tudorache, după cum avea să dezvăluie deputatul bucureștean Mihai Badea: „Este cazul persoanei care s-a ocupat de toate formalitățile pentru depunerea candidaturii: subsecretarul de stat Ancuța-Felicia Dunca, vicepreședinte la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO).

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

Demnitarul a ocupat anterior pozițiile de consilier juridic la Primăria Sectorului 1, în perioada administrației de diamant, și de consilier în cabinetul de parlamentar al lui Dan Tudorache. În perioada în care a lucrat la Primăria Sectorului 1, Ancuța - Felicia Dunca a primit un imobil în locuințele pentru tineri în blocurile din strada Munții Tatra”.

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

Deputatul Badea a prezentat și două postări ale Ancăi Dunca, unde subsecretara de stat PSD face campanie pentru Dan Tudorache și împotriva propriului său partid. Deputatul PSD Dan Tudorache și-a dat demisia din partid înainte de alegeri, pe care le-a pierdut lamentabil. Fost primar în Sectorul 1, Tudorache este trimis în judecată pentru corupție în Dosarul Diamantelor și a fost liber să candideze după ce a plătit o cauțiune record de 1.000.000 de euro pentru a ieși de după gratii.  

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

Coincidență halucinantă: înlocuitoarea subsecretarei de stat PSD „FMM, scroafo“ Anca Dunca la ACROPO este o altă protejată a lui Dan Tudorache

Sfârșitul mizerabil de carieră al Ancăi Dunca, mândria satului Glod din comuna maramureșeană Strâmtura, ar fi trebuit doar să pună capăt unui alt episod rușinos și scandalos din scurta istorie ACROPO. 

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

Avem însă de-a face cu un halucinant „va urma”, din moment ce înlocuitoarea sa, Florina Andreea Hlevca, s-a aflat sub poala aceluiași duhovnic politic Dan Tudorache, la Primăria Sectorului 1. În iunie 2020, Hlevca era consiliera asistentă a lui Tudorache, practic colegă de primărie cu Dunca, pe atunci polițistă locală. În iunie 2023, Florina Andreea Hlevca era deja șef birou la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), păstrând în paralel și funcția de consilier la Primăria Sectorului 1, deci în subordinea lui Clotilde Armand. 

„Fu...-ti mortii ma-tii! Scroafo!“, mesajul transmis de Anca Dunca lui Clotilde Armand

Ca și Felicia Ancuța Dunca, Florina Andreea Hlevca are o relație apropiată, privilegiată cu Dan Tudorache, omniprezent în acest peisaj. Nu de alta, dar, la fel ca Dunca pe care a înlocuit-o la ACROPO, și Hlevca a primit de la primarul penal Dan Tudorache o locuință socială lângă Guvernul României, cu o chirie de 450 lei pe lună. Nu știm cum pare asta în ochii incompetenților din guvern, dar pentru amatorii de scandaluri PSD reprezintă fără doar și poate un sequel în telenovela ACROPO. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Injura o frantuzoaica SOROISTA
4
4
Ai grija cu injuraturile, ca nu esti tu jmechera sa vb ca golanii adevarati. Vezi poate te prind jmecherii si iti taie tatele si limba fa javro ca sa nu mai fi tu tare gura n p**a. Esti o imputita. Daca erai sefa mea ma pisam pa tine cu bolta si iti dadeam cu acid in fata. Mars in gatuu matii de zdeeanta ca ne e scarba de p******e ca tine si ne pisam pa ele de cate ori le prindem. Asa ca multa m**e sugatoareo de p**i. O sa te pisa baetii in gaoz p***a p*****a si o sa bage pe anglia ca tu nu esti buna de sefa tu esti buna sa produci, sa fii batuta futita si scuipata. Mars fa afara
4
5
Cu.vele penale sunt înfipte în posturi bune, bine plătite. Sug cu lăcomie...!
14
1
arata bine, cred ca tine la tavaleala! altfel....
9
1
Larguta din Stramtura sefa la off-shore? Bravo guvernanti!
15
1
Niște lipitori care sug banii statului,degeaba ,nu ar trebui sa existe consiliile astea de administrație este o prostie r*mânească. Sunt oameni capabili în tara asta și nu au loc de atarnatorii ăștia,căpușe nu altceva.
18
1
daca stia Iuliu Maniu ce se va alege de ardelenii lui...
18
2
Ce sa le ceri unor oligofreni! Cancerul Romaniei, adica Pesede!
17
6
Isi baga oameni idioti in posturi
20
3
Eu daca injur ma scoateti dar voi aveti voie
22
1
Pe Clătita la sectorul 1 este un idiot/idioata.
21
17

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515