REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

„Greii” Ardealului, la nunta lui Tudor Furdui Iancu

„Greii” Ardealului, la nunta lui Tudor Furdui Iancu

Andreea VREJOIU 12 iulie 2023 | 00:00 1210

Tudor Furdui Iancu a făcut nuntă mare, în week-end, cu aleasa inimii sale, Loredana! Toți „greii” Ardealului i-au cântat la petrecerea fiului lui Nicolae Furdui Iancu. Nicolae Furdui Iancu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea muzicii populare ardelene, se poate lăuda cu un fiu care îi calcă pe urme, Tudor fiind și el un cântăreț de succes.

„Greii” Ardealului, la nunta lui Tudor Furdui Iancu

Tănărul s-a căsătorit religios și a făcut o petrecere de s-a dus buhul în tot Ardealul, week-end-ul trecut. Tudor Furdui Iancu s-a căsătorit civil, pe 31 mai, cu aleasa inimii sale Loredana, iar acum cei doi au făcut cununia religioasă la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. A urmat apoi petrecera de nuntă, care a avut loc la un restaurnat de lux de lângă Alba Iulia și de unde nu puteau să lipsească „greii” muzicii populare din Ardeal.

Ioan Bocșa, Ionuț Fulea și Dinu Iancu Sălăjeanu le-au făcut tinerilor însurăței dedicații de viață lungă și frumoasă împreună. Printre invitați s-au mai numărat Matilda Pascal Cojocărița și Silvia Macrea cu Ansamblul Junii Sibiului, care au întreținut atmosfera. Iuliana Tudor a fost surpriza pe care Niolae Furdui Iancu i-a făcut-o fiului său la nuntă. Prezentatorea de la TVR a strălucit într-o rochie albastră, lucioasă, mulată pe corp.

Cine este aleasa inimii lui Tudor?

Femeia alături de care Tudor Furdui Iancu a pășit la altar se numește Loredana Ramona și este o tânără foarte frumoasă, în vârstă de 29 de ani, orginară din Timișoara, de profesie este asistent medical. Cei doi s-au cunoscut în 2021, iar doi ani mai târziu au decis să ducă relația la un alt nivel. Cântărețul a povestit că exemplu pentru viața de cuplu au fost chiar părinții săi.

„Sfaturi, nu pot să spun că le-am primit pe cale verbală, i-am urmat modelul, el este un om vertical care a format o familie frumoasă, a știut să întrețină relația și familia, să nu se despartă așa cum se întâmplă în zilele noastre, mai ales în lumea artistică. Mă simt privilegiat că am putut să-i urmez sfatul prin exemplu viu, fără să fie nevoit să-mi spună cum să fac. Eu am privit și am băgat la cap. Este un moment unic în viață noastră, important și de viitor, să întemeiezi o familie e un lucru deosebit. Îmi doresc să fie bine, să fim fericiți și să avem o viață frumoasă împreună”, a declarat Tudor Furdui Iancu, pentru starpopular.ro.

Tudor Furdui Iancu are 36 de ani și lucrează ca inspector superior în cadrul ANAF, conform click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768