REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

„În ce lume trăim?” Adda, la un pas de a chema poliția după ce colindătorii au dat buzna în curtea propriei case

„În ce lume trăim?” Adda, la un pas de a chema poliția după ce colindătorii au dat buzna în curtea propriei case

Valentina CAMARA 20 decembrie 2022 | 00:00 541

       

Adda se numără printre puținii artiști de la noi din țară care își expun viața în spațiul public fix așa cum este în spatele camerelor de luat vederi, cu bune și cu rele.

Recent, cântăreața a avut parte de o situație cu totul neașteptată, după ce un grup de colindători au intrat în curtea casei sale fără să ceară voie să facă acest lucru. Reacția cântăreței nu a întârziat să apară.

Adda s-a confruntat cu o situație neplăcută când se afla de una singură acasă. Artista a povestit că a fost la un pas de a alerta autoritățile după ce un grup de 10 colindători au intrat cu boxele în curte, fără să ceară permisiunea.

Acest gest nu a fost trecut cu vederea de cântăreață, încercând ulterior să îi alunge. Chiar dacă a primit critici din partea internauților cu privire la reacția pe care a avut-o, Adda își menține părerea că acest colindat „abuziv” nu ar trebui să aibă loc, oamenii normalizând un lucru care, de fapt, întrece granițele normalului.

Adda, întâmplare neașteptată cu un grup de colindători

Adda s-a arătat revoltată de gestul colindătorilor care au intrat în curtea sa cu boxele, speriindu-i chiar și câinii. Printre altele, artista a menționat că a fost necesar să îi amenințe cu poliția pentru a pleca de pe proprietatea sa.

În ce lume trăim? Ne mutăm la casă nouă și am făcut 15 mii de drumuri ca să încarc mașina cu câteva lucruri de care am nevoie.

Și evident, făcând foarte multe drumuri, n-am mai încuiat poarta, doar am închis-o, dar n-am băgat cheia.

După ce am cărat aspiratorul, m-am dus sus să-mi iau geanta și să plec și au intrat 10 inși cu o boxă, îmbrăcați în costum popular și au început să colinde. Mare petrecere la mine în curte cu 10 oameni pe care nu-i cunoșteam, nu știu cu ce au venit, cert este că au intrat direct în curte, iar câinii mei s-au speriat.

Am coborât pe scări și am țipat: «Ieși din curte!'' Cum intrați la om în curte așa fără să bateți la ușă? Fără să întrebați: Sunteți de acord?». Le-am spus că dacă nu pleacă o să chem Poliția. Unul dintre ei m-a certat că n-am închis bine poarta și că eu sunt de vină.”, a mărturisit Adda pe rețelele de socializare.

Adda, luată la rost de internauți după mărturisirile făcute

Se pare că nu toți au fost de acord cu felul în care a reacționat Adda. Internauții nu s-au sfiit să o critice pentru felul în care i-a tratat pe colindători. Artista nu a lăsat de la ea nici de această dată, oferind din nou replica celor care consideră că este normală intrarea pe o proprietate privată a colindătorilor, fără să ceară permisiunea, numindu-l colind abuziv.

„Eu citind comentarii legate de ''colindul'' abuziv de azi. Se pare că sunt eu prea vedetă și că, de fapt, e normal să intre cineva peste tine în casă, curte, fără să ceară voie. Să pună colinde manelizat e pe o boxă la maxim.

Să te trezești cu 10 bărbați în curte, fiind singură acasă. Să te rogi de ei să plece și să nu vrea... Păi să ridice tonul la tine, în curtea ta. Frumoase tradiții avem! Și voi vreți să umblați liber prin Europa?! Succes!”,  a scris Adda pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca atunci cand eram noi copii, oamenii gandeau cum gandesti tu acum, faceam puscarie de 20 de ori in fiecare an, tinand cont in cate curti am intrat fara permisiune, ca sa colindam.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016