REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

„Le-a pierdut pe pârtie” Andreea Bănică nu s-ar fi gândit că i se poate întâmpla una ca asta, fix înainte să se întoarcă din vacanță

„Le-a pierdut pe pârtie” Andreea Bănică nu s-ar fi gândit că i se poate întâmpla una ca asta, fix înainte să se întoarcă din vacanță

Valentina CAMARA 14 februarie 2023 | 00:00 623

Recent, Andreea Bănică împreună cu familia ei au avut parte de o vacanță la munte care, spre final, s-a lăsat cu peripeții. Ce-i drept, problema care le-a apărut nu le-a stricat vacanța și nici nu i-a pus în dificultate, pentru că au găsit imediat soluția care să-i ajute să se întoarcă acasă în siguranță.

„Le-a pierdut pe partie” Andreea Banica nu s-ar fi gandit ca i se poate intampla una ca asta, fix inainte sa se intoarca din vacanta

Mai exact, Andreea Bănică a împărtășit cu fanii săi din mediul online că soțul său a pierdut cheile de la mașină pe pârtie, fiind nevoiți să împrumute un alt autoturism de la prietenii lor. Artista a făcut haz de necaz în mediul online, acolo unde, ulterior, le-a pus și o întrebare foarte importantă fanilor ei. Iată despre ce este vorba!

„Best of this week. Am fugit la munte câteva zile pentru schi. @iamnoahandrei ne-a nimerit fix unde trebuia cu bulgării lui de zăpadă. Am băut cel mai bun vin fiert și am mâncat cei mai buni papanași. Ne-am încărcat bateriile ți ne-am tăvălit prin zăpada, apoi ne-am dat pe colace o zi întreagă fără să mai simțim frigul! Asta nu face parte din best of ci din bad of - Lucian Mitrea pierdut cheile (n.r. soțul ei) de la mașină (nu știm unde) noroc cu prietenii care ne-au împrumutat mașina să ne întoarcem acasă. M-a lăsat fără cheile de la mașină la două zile după ce a curățat mașina. Le-a pierdut pe pârtie.”, a scris Andreea Bănică.

Andreea Bănică le-a cerut fanilor ei ajutorul

După ce și-a pus fanii la curent cu peripeția de care a avut parte la munte, solista le-a cerut ajutorul fanilor ei din mediul online cu privire la o nouă schimbare de look. Cu toții știm că artista preferă să aibă părul lung, pe care să îl coafeze în fel și chip atunci când apare pe scenă, în fața admiratorilor ei, însă de această dată a simțit nevoia unei schimbări, respectiv de a-și tunde părul.

Pentru moment, Andreea Bănică  nu a luat decizia de a se tunde, lăsând această problemă în seama fanilor ei, cărora le-a cerut să-și exprime părerea în secțiunea de comentarii, acolo unde le-a lăsat și o fotografie demonstrativă pentru a le fi mai ușor să se hotărască.

„Iar acum vine întrebarea: sa ma tund? ”, a fost întrebarea pe care Andreea Bănică le-a adresat-o fanilor ei, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mi s-a frant inima cand am citit... cine plm este muierea asta de ne intreaba cum sa se tunda si care acum mult timp a lalait la tv zicand ca ea canta...?!? este slabana de minte ? cat despre sluga prostovan barba-su , nu este prima data cand demonstreaza ca nu-l duce deloc mintea...
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303