REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

„M-am întors acasă și m-a așteptat o păsărică”. Cine l-a întâmpinat pe Cătălin Cazacu

„M-am întors acasă și m-a așteptat o păsărică”. Cine l-a întâmpinat pe Cătălin Cazacu

Valentina CAMARA 19 aprilie 2023 | 00:00 579

Cătălin Cazacu a avut parte de o surpriză atunci când a ajuns acasă, căci un musafir nepoftit l-a întâmpinat. Prezentatorul TV nu a ezitat și a împărtășit cu fanii imaginile cu care a reușit să surprindă pe toată lumea.

„M-am intors acasa si m-a asteptat o pasarica”. Cine l-a intampinat pe Catalin Cazacu

Cătălin Cazacu a trecut printr-un moment neașteptat atunci când a ajuns acasă. Prezentatorul TV a postat mai multe imagini cu care a surprins pe toată lumea. Cu toate că mulți s-ar fi gândit că este vorba de o prezență feminină, ei bine, lucrurile stau complet diferit.

Cine l-a întâmpinat pe Cătălin Cazacu

Pe Instagram, Cătălin Cazacu a distribuit mai multe videoclipuri, în care se poate observa că a fost „vizitat” de un musafir nepoftit.

Mai exact, prezentatorul TV a povestit că a uitat geamul deschis, așa că, în casă a intrat un porumbel, care i-a făcut dezordine.

După câteva minute și multe încercări de a-l alunga, pasărea a ieșit, dar în schimb, Cătălin Cazacu a avut de făcut curat în urma „prăpădului” lăsat de porumbel.

„Deci, eu sunt singurul om care putea să pățească chestia asta. Am plecat de acasă și am uitat un geam deschis. Prăpăd în casă. Gogule, du-te aici, că nu știu cum să te fugăresc”, a spus Cătălin Cazacu, într-un videoclip postat pe Instagram.

Prezentatorul TV crede că e semn

Cu toate că situația a fost una neașteptată și i-a dat ceva bătăi de cap, Cătălin Cazacu crede că este un semn de bun augur, dacă e să ne luăm după ceea ce se spune în popor.

Doar că, în situația prezentatorului TV lucrurile nu au stat chiar așa, căci și-a pierdut portofelul și le-a povestit fanilor că are probleme cu mașina.

 „Mi-am dat seama azi dimineață, așa pe nemâncate, că nu există popor mai optimist ca românul. Noi suntem, noi le avem pe toate. Deci, de la faza cu păsărica, se poate spune că m-am întors acasă și m-a așteptat o păsărică, ceea ce, aparent, nu e rău (...) Toată lumea mi-a spus că ăsta e noroc și am spus și eu, ca ei, că e noroc”, a mai spus prezentatorul TV, pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303