REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

„Noi deja avem un copil” Mira și Levi Elekes i-au luat pe toți prin surprindere

„Noi deja avem un copil” Mira și Levi Elekes i-au luat pe toți prin surprindere

Valentina CAMARA 28 februarie 2023 | 00:00 433

Mira este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului, vedeta a scos hituri pe bandă rulantă și a colaborat cu nume mari din industria muzicală românească. Și pe social media este extrem de apreciată, fiind urmărită de 1,2 milioane de fani.

„Noi deja avem un copil” Mira si Levi Elekes i-au luat pe toti prin surprindere

În urmă cu câteva ore, aceasta a postat un videoclip alături de care a scris un mesaj care i-a pus pe jar pe fanii săi.

Postarea care i-a entuziasmat pe fanii Mirei

Mira și Levi Elekes formează un cuplu de mult timp, iar iubirea dintre ei se poate observa cu ochiul liber.

Cei doi sunt foarte apreciați de fani, care se așteaptă ca relația acestora să evolueze și să ajungă la un alt nivel. Recent, artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a luat prin surprindere pe cei ce o urmăresc. Aceasta a mărturisit că ea și iubitul ei au deja un copil, fiind vorba de pisica lor.

„Noi deja avem un copil…Am realizat zilele astea când ne-am trezit că avem toate jucăriile posibile pentru pisici”, a scris vedeta în mediul online.

Mira, despre relația cu Levi Elekes

Mira și Levi sunt împreună deja de mai bine de un an, iar relația dintre ei pare să devină din  ce în ce mai puternică. Cântăreața a mărturisit că primul pas a fost făcut de către amândoi, dar și că vloggerul o face să se simtă cea mai frumoasă. Potrivit acesteia, partenerul său de viață este cel mai frumos om pe care l-a cunoscut.

,,Primul pas l-am făcut amândoi. Ori e pasiune, ori nu e. Este un om care mă susține. Mă simt bine. Mă simt cea mai frumoasă dintre toate. O simt în toți porii, nu e ceva din care să am dubii. Eu când am dubii știu clar că este ceva din capul meu. Este cel mai frumos om pe care l-am cunoscut. Din toate punctele de vedre. E de departe cel mai frumos. Nu pot să îi găsesc o singură calitate”, a spus  vedeta  în cadrul unui podcast, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303