REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
20.5° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

„Noi nu suntem prieteni!” Ce a putut să spună Cătălin Scărlătescu despre Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, după ani de zile

„Noi nu suntem prieteni!” Ce a putut să spună Cătălin Scărlătescu despre Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, după ani de zile

Valentina CAMARA 3 mai 2023 | 00:00 1079

Despre Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu a auzit toată lumea. Apar de ani întregi la TV și sunt cei mai cunoscuți chefi de la noi din țară și chiar dacă au vorbit de multe ori despre relația care există între ei, puțini sunt cei care știu cum se înțeleg în spatele camerelor de filmat.

„Noi nu suntem prieteni!” Ce a putut sa spuna Catalin Scarlatescu despre Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, dupa ani de zile

Cătălin Scărlătescu a făcut și în trecut dezvăluiri neștiute despre colegii lui de emisiune, cu care toți credeau că are o relație de prietenie foarte apropiată în afară. Lucrurile nu stau chiar așa, însă. Iubitul actriței Doina Teodoru a mărturisit cu sinceritate că tensiunile care există între ei la TV sunt cât se poate de reale, deși mulți au impresia că cei trei joacă teatru în emisiune atunci când se ceartă. 

Celebrul bucătar a dezvăluit și în trecut că nu a ieșit nici măcar o dată cu Bontea și cu Dumitrescu la o bere, iar acum a vorbit din nou despre acest subiect care i-a lăsat pe fanii lor muți de uimire în urmă cu câteva luni, ba chiar a dat exemple de momente în care nu și-au mai vorbit zile întregi în afara platoului de filmare.

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri nebănuite despre colegii lui de emisiune

Cătălin Scărlătescu a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a făcut și câteva dezvăluiri neștiute despre „tensiunile” dintre el și colegii lui. Chef-ul susține, mai în glumă, mai în serios, că Bontea și Dumitrescu fac front comun împotriva lui încă de la începuturile lor în televiziune, iar acum a spus și motivul care s-ar ascunde în spatele acestui lucru. 

Totul ar fi pornit din ziua în care cei trei au fost la casting, când Mona Segall i-a dat o replică neașteptată lui Scărlătescu, iar colegii lui au auzit totul.

Aceasta i-a spus că va ajunge cel mai iubit bucătar din România, iar această vorbă, spune el, le-ar fi rămas întipărită în minte colegilor lui. De acolo și toate „atacurile” spuse în glumă pe care le văd toți atunci când cei trei se află la masa juriului.

Cătălin Scărlătescu: Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci. Ăștia-s călare pe mine tot timpul. Sunt singurii mei doi inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni. Nu știu dacă ai mai auzit treaba asta, dar eu încă nu am ieșit cu Bontea și Dumitrescu la o bere, noi trei. Suntem mai mult decât prieteni, relația noastră s-a dus într-o altă dimensiune, suntem altfel de frați, dar nu m-aș da la o parte în a le da un cap în gură niciodată. Dacă e vorba de bucătărie. Când ne certăm pe farfuriile alea, noi nu suntem actori, eu nu pot să joc supărarea, că n-am cum.

E o fază în care m-am certat rău de tot cu Bontea. Bontea venea cu mașina lui proprie și personală, mă lua de acasă, mergeam la platou că era în drum, mă lua de la platou și mă lăsa acasă și vreo 10 zile nu am vorbit deloc, dar deloc.

Suntem de neînțeles. E un haos total, dar eu nu aș putea să fac mâine un alt show de bucătărie și să nu-i văd pe ăștia doi în față. Aș fi așa fără o mână, fără un picior, dacă intru și nu îi văd pe acolo e ceva în neregulă. 

Cătălin Scărlătescu: Păi asta s-a întâmplat. Ei nici măcar politică nu știu să facă. Ei nu sunt ca politicienii, azi cu ăla, mâine cu ăla, la ei frăția e... De când s-au cunoscut ei doi, mă atacă pe mine.

Prima dată în viața mea când eu am cunoscut-o pe Mona Segall ea mi-a zis așa: <Tu o să fii cel mai iubit bucătar din țara asta>. Bontea și Dumitrescu au fost atenți și cred că de atunci le-a rămas în cap chestia asta, că eu sunt cel mai iubit bucătar, și atunci ei fac front în fața mea.
Lui Mihai Morar nu i-a venit să creadă că e adevărat

Nici Mihai Morar nu a înțeles dacă ceea ce a spus celebrul chef despre „alianța” dintre Bontea și Dumitrescu a fost o glumă, ba chiar l-a întrebat cât adevăr există în declarația lui. Îi apreciază extrem de mult pe colegii lui și recunoaște că nu s-ar vedea în emisiune fără ei, dar nu a mințit cu nimic.

Mihai Morar: Tu cât vorbești serios și cât glumești acum?

Cătălin Scărlătescu: Să ții minte, eu niciodată nu mint. Câteodată evit să spun adevărul, dar de mințit nu mint, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303