REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

„Nu am mai fost așa fericită de când am luat BAC-ul” Ramona Olaru a vrut să-și împartă bucuria cu fanii

„Nu am mai fost așa fericită de când am luat BAC-ul” Ramona Olaru a vrut să-și împartă bucuria cu fanii

Valentina CAMARA 28 ianuarie 2023 | 00:00 640

Ramona Olaru se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate asistente TV de la noi din țară, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. De asemenea, blondina păstrează mereu legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, în special pe Instagram, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

„Nu am mai fost asa fericita de cand am luat BAC-ul” Ramona Olaru a vrut sa-si imparta bucuria cu fanii

Așa s-a întâmplat și recent, asta pentru că Ramona Olaru a dorit să împărtășească cu fanii ei bucuria pe care a simțit-o atunci când s-a trezit dimineața și a observat că afară a nins, mai ales că se știe deja că blondina iubește tare mult zăpada.

„Doamne! Cred că nu am mai fost așa fericită de când am luat BAC-ul! Vai, ce-mi place zăpada. Iarnă, în sfârșit!”, a spus Ramona Olaru, pe pagina personală de Instagram.

Ramona Olaru își dorește să devină mamă

Ramona Olaru trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Cazacu, iar cei doi sunt foarte fericiți împreună. Deși relația lor a fost supusă multor încercări, cei doi îndrăgostiți au revenit mereu unul în brațele celuilalt, datorită sentimentelor pe care le au.

Mai mult decât atât, nu de puține ori, Ramona Olaru și-a exprimat una dintre cele mai mari dorințe ale sale, aceea de a deveni mămică, lucru pe care l-a făcut și înainte de Anul Nou, în cadrul unui interviu.

"În 2022, mi-a plăcut cel mai mult că am mai evoluat psihic și emoțional și am învățat că nu tot timpul ceea ce îți dorești este totuna cu ceea ce ai nevoie! În 2023, îmi doresc liniște, o familie fericită, cu un copil, putere de muncă în continuare, să arăt la fel de bine, fără să fac sport și să mănânc ce vreau, când vreau, cât vreau! Și îmi doresc să rămână cât mai mult timp oamenii buni lângă mine!(...) Dorința mea, la orice sărbătoare, va rămâne următoarea: cât mai curând în viața mea, aș vrea să apară un copil!", a mărturisit Ramona Olaru, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303