REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

„Nu mai ai verigheta pe deget” Georgiana Lobonț, surprinsă de mai multe ori fără verighetă

„Nu mai ai verigheta pe deget” Georgiana Lobonț, surprinsă de mai multe ori fără verighetă

Valentina CAMARA 13 martie 2023 | 00:00 466

Georgiana Lobonț este apreciată de o mulțime de admiratori, care sunt la curent zi de zi cu tot ceea ce face. Artista împărtășește cu fanii săi tot ceea ce face în plan profesional și, ori de toate ori are parte de o bucurie în plan personal, nu se sfiește să împărtășească cu aceștia reușitele de care are parte.

„Nu mai ai verigheta pe deget” Georgiana Lobont, surprinsa de mai multe ori fara verigheta

Cântăreața a intrat în atenția internauților mai cu seamă după ce soțul său, Rareș Ciciovan, a declarat public că relația cu Georgiana Lobonț a ajuns la final, însă de această dată admiratorii artistei au observat un alt detaliu suspect în fotografiile postate de artistă în mediul online.

Mai exact, admiratorii Georgianei Lobonț au sesizat că, în unele imagini, artista nu poartă verigheta pe deget, aceasta fiind chiar înlocuită cu alte bijuterii, însă explicația este una cât se poate de simplă! Iată motivul pentru care, uneori, artista alege să-și dea jos verigheta sau să o înlocuiască cu alte bijuterii!

De ce își scoate Georgiana Lobonț verigheta?

Mai exact, unul dintre momentele în care Georgiana Lobonț  alege să își scoată verigheta este atunci când se află la filmările clipurilor ale melodiilor sale, atunci când este nevoită să poarte o rochie de gală pe care să o accesorizeze cu un set de bijuterii argintii. Pentru că este o artistă care este foarte atentă la detalii și căreia îi place să arate de fiecare dată impecabil în fața fanilor săi, uneori alege să poarte un anumit tip de bijuterie, acest lucru însemnând să-și dea jos verigheta din aur care nu se potrivește cu celelalte bijuterii argintii.

O altă explicație ar fi unghiul din care sunt făcute fotografiile și cum se reflectă imaginea în obiectivul camerei din fața sau din spatele telefonului sau dacă fotografia este sau nu făcută în oglindă. În aceste situații, s-ar putea crea impresia greșită conform căreia artista nu ar purta deloc verighetă sau, din contră, că ar purta-o pe mâna greșită, așa cum s-a întâmplat și de această dată, când unul dintre fani a întrebat-o pe artistă de ce nu o mai are pe deget.

„Nu mai ai verigheta pe deget?”, a fost întrebarea pe care i-a adresat-o unul dintre fani, potrivit wowbizz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303