REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

„Nu ne mai înțelegem.” Mona Stoian este din nou femeie singură, după ce a aflat că noul iubit era însurat?

„Nu ne mai înțelegem.” Mona Stoian este din nou femeie singură, după ce a aflat că noul iubit era însurat?

Valentina CAMARA 27 februarie 2023 | 00:00 639

La scurt timp după ce a divorțat de Cristian Jitaru, Mona Stoian a dat vestea care a surprins pe toată lumea, și anume aceea că iubește cu patos din nou.

„Nu ne mai intelegem.” Mona Stoian este din nou femeie singura, dupa ce a aflat ca noul iubit era insurat?

În urmă cu doar câteva zile, tânăra mămică a oferit o serie de declarații despre viața sa sentimentală, recunoscând că are sentimente puternice pentru noul ei iubit, chiar dacă formează un cuplu de puțin timp. De această dată, însă, Mona a dat de înțeles în mediul online că lucrurile s-ar mai fi schimbat între timp și că viața roz pe care o avea și-a pierdut din culoare.

Mona Stoian nu țin cont de gura lumii și de fiecare dată face ceea ce simte, dovadă în acest sens stând chiar relațiile sale sentimentale.

Noua sa relație alături de omul de afaceri misterios părea a fi una desprinsă din povești, însă postările Monei din ultima vreme dau de înțeles că ceea ce părea a fi relația de iubire perfectă pentru ea s-a transformat într-un dezastru. Iată despre ce este vorba!

Mona Stoian suferă din nou din dragoste?

Mai exact, Mona Stoian  a dat de înțeles în mediul online că, în aceste momente, este nevoită să-și ascundă tristețea în spatele unui zâmbet. Mai mult decât atât, mai în glumă, mai în serios, fosta soție a lui Jitaru a creat pe TikTok un scurt filmuleț în care parodia bărbații din ziua de astăzi care ies la întâlniri chiar dacă au soție acasă, pe motiv că nu se mai înțeleg.

„Când eram mici ne prefăceam că plângem, acum, că am crescut, ne prefacem că zâmbim. ”, a scris Mona Stoian în mediul online.

„Dating în 2023. Bărbații: sunt însurat, dar nu ne mai înțelegem.”, a scris, în glumă, Mona în mediul online.

Ce a declarat Mona Stoian despre noul iubit în urmă cu doar câteva zile?

În urmă cu doar câteva zile, starea de spirit a Monei era cu totul alta. În cadrul unui interviu, fosta soție a lui Cristian Jitaru a făcut marele anunț conform căruia iubește la nebunie din nou și, la rândul ei, este iubită de un bărbat care este fix pe sufletul ei.

„Bucurie mare în sufletul meu, iubesc din nou. Este un bărbat minunat și mă iubește așa cum sunt, nebună, sălbatică, tot. De aproape două luni suntem împreună, m-am mișcat repede. Lucrurile au evoluat foarte repede între noi. Ne-am cunoscut la un job de-al meu. Pentru mine este totul în momentul de față.”, a declarat Mona Stoian în urmă cu câteva zile, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303