REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.3° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

„Nu sunt toate bune și frumoase” Adrian Mutu dezvăluie ce relație are, de fapt, cu fiul său cel mare, Mario

„Nu sunt toate bune și frumoase” Adrian Mutu dezvăluie ce relație are, de fapt, cu fiul său cel mare, Mario

Valentina CAMARA 28 martie 2023 | 00:00 692

Adrian Mutu se poate declara un bărbat împlinit! În vârstă de 44 de ani, fostul fotbalist are o carieră în domeniul sportului, o familie frumoasă, dar și 4 copii de care este tare mândru. Ei bine, fiul său cel mare, Mario, rezultat din căsnicia cu Alexandra Dinu, are aproape 21 de ani și abia recent, antrenorul de la FC Rapid a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul lui.

„Nu sunt toate bune si frumoase” Adrian Mutu dezvaluie ce relatie are, de fapt, cu fiul sau cel mare, MarioAntrenorul a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu băiatul său și au o relație normală de tată-fiu. Bineînțeles că, fostul fotbalist a mai explicat că există și tensiuni între ei, iar Mario mai face și prostii, așa cum este firesc, însă nimic nu este dus la extrem, mai ales că acum tânărul trece printr-o perioadă în care capătă experiență și se maturizează.

„Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. La 21 de ani mai face prostii, nu o să stea la birou sau să fie ușă de biserică.

Eu cred că e un băiat bine educat, noi avem o relație bună, e și el acum bărbățel și vede lucrurile din alte puncte de vedere. Acum se maturizează și capătă experiență, îl simt mai responsabil”, a dezvăluit Adrian Mutu, pentru Fanatik .

În ce relații au rămas Adrian Mutu și fosta lui soție, Alexandra Dinu

Nu de mult, Adrian Mutu a făcut o serie de declarații despre relația pe care o are în prezent cu Alexandra Dinu, mama fiului său, Mario.

Antrenorul a explicat că fiecare își vede de treaba lui și vorbește cu actrița doar lucruri legate de băiatul pe care îl au împreună.

„Nu avem niciun fel de probleme.  Fiecare își vede de treaba lui. Dacă avem ocazia să vorbim despre Mario, o facem!”, a spus Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, citează digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303