REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

„Prima reacție este să ne separăm, pentru că m-ai înșelat” Declarații neașteptate, după ce Oana Matache a fost surprinsă cu alt bărbat

„Prima reacție este să ne separăm, pentru că m-ai înșelat” Declarații neașteptate, după ce Oana Matache a fost surprinsă cu alt bărbat

Valentina CAMARA 21 februarie 2023 | 00:00 808

După ce a fost surprinsă în timp ce avea parte de un moment amoros alături de alt bărbat, în spațiul public au apărut mai multe zvonuri despre un posibil divorț al surorii Deliei.

„Prima reactie este sa ne separam, pentru ca m-ai inselat” Declaratii neasteptate, dupa ce Oana Matache a fost surprinsa cu alt barbat

Despre acest subiect a vorbit și Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, care nu este de acord cu speculațiile gurilor rele.

Carmen Harra, părere sinceră despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Miheț

Multă lume aștepta să afle ce crede celebra clarvăzătoare despre mariajul Oanei, așa că aceasta a dezvăluit că, în opinia ei, căsnicia lor mai are o șansă, dacă amândoi își doresc acest lucru.

„Nu am coordonatele lor, deci nu am datele lor ca să facem calculele după conceptul lui Pitagora, dar psihologic vorbind și utilizând intuiția mea, de data asta, nu cred că va fi un divorț. Eu cred în această familie, cred în faptul că există împăcare, oamenii mai pot greși, dar ce contează sunt copiii, contează legătura lor de suflet. Dacă ea este dedicată familiei, va reveni spre familie.

Eu, personal, nu cred că va fi un divorț aici.”, a dezvăluit Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni TV.

Mama Deliei a recunoscut că sunt probleme în căsnicia Oanei Matache! Ce s-ar întâmpla, de fapt? „E un moment delicat”

Chiar dacă Harra nu crede că Oana și Răzvan o vor lua pe drumuri separate, iată că există totuși probleme în căsnicia acestora, lucru pe care l-a dat de înțeles și mama Deliei.

Gina Matache s-a abținut să comenteze situația prin care trece fiica sa, însă a mărturisit că această perioadă este una extrem de grea pentru întreaga familie.

Brancu: „Foarte interesant este că prima noastră țintă a fost Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, iar Gina cu bunul ei simț a zis: <Haideți că nu pot să vin acum, vin altădată. E un moment delicat pentru copii, n-am cum să vorbesc eu acum>. Acesta este citatul. Ceva este!”

Carmen Harra: „Da, într-adevăr, sunt și discuții puternice și bineînțeles că atunci când e vorba de trădare un suflet este foarte rănit și prima reacție este să ne separăm pentru că m-ai înșelat, pentru că ai trădat mariajul. Este foarte bine că nu comentează (n.r- Gina și Delia Matache), pentru că astfel nu își creează divergențe cu niciunul dintre ei. Eu mă bucur că am oportunitatea asta să vorbesc, pentru că eu cred în împăcare, cred în iertare. De multe ori de-a lungul unui mariaj trebuie să ne iertăm, să ne acceptăm, să învățăm să evaluăm ce contează și ce contează pentru ei sunt copiii, au o conexie minunată, au o familie de invidiat. Așa că un moment de rătăcie poate să treacă, doar dacă acest personaj care a apărut este o conexiune karmică a ei. Mai vin în viețile noastre conexiuni karmice care ne pot da peste cap viața, cel puțin temporar.”, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303