REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

„Puicuța pițipoancă“ i-a adus numai necazuri. A vrut amuzament, însă a reușit altceva

„Puicuța pițipoancă“ i-a adus numai necazuri. A vrut amuzament, însă a reușit altceva

a 13 ianuarie 2024 | 19:02 1674

O imagine a unei reclame la un producător de carne de pui a devenit virală pe Internet. DeÈ™i are câÈ›iva ani de când circulă pe reÈ›elele de socializare, internauÈ›ii continuă să se amuze când o citesc. TotuÈ™i, reclama i-a făcut mai mult rău producătorului din Tulcea.

„Puicuta pitipoanca“ i-a adus numai necazuri. A vrut amuzament, insa a reusit altceva

Imaginea indică un pui întreg, pe eticheta căruia este scrisă o poezie amuzantă, cu titul PuicuÈ›a piÈ›ipoancă. „Cu codiÈ›a ridicată / Și cu pieptul cam bombat / PiÈ›i vine de la shopping / Cu un look uÈ™or schimbat. / Cardu’ l-a tocat întruna / De-a ajuns bietul cocoÈ™ / Și cu creasta ofilită / Și cu ouăle pe jos”.

Fotografia cu pricina s-a viralizat în scurt timp pe internet È™i, chiar dacă profesioniÈ™tii din marketing nu au apreciat-o, utilizatorii au continuat să se amuze. „Și cu asta s-a terminat copywriting-ul, a murit marketingul È™i mă rog, ce mai vreÈ›i voi”, a fost unul dintre comentariile cele mai acide. Dar asta nu a fost cel mai rău lucru pe care i l-a producătorului această publicitate, nu neapărat dorită, relatează Adevărul.

Întrebat ce i-a adus reclama din mediul virtual, omul a răspuns: „Controale mai multe”. „Au ajuns să mă sune de la Ministerul Agriculturii, să mă întrebe câte păsări am, dacă sunt înregistrat etc”, mai spune el.

„ToÈ›i au venit, toÈ›i au sunat, s-au interesat”

DeÈ™i a fost dezamăgit de aceste reacÈ›ii din partea organelor de control, el spune că nu se dă bătut. „Singurii care n-au venit sunt Garda de mediu È™i ITM. În rest, toÈ›i au venit, au sunat, s-au interesat: măi, vezi să nu ne creezi greutăți. Dar mă întreb ce greutăți să-È›i creeze o poezie? Nu-i înÈ›eleg pe oameni”, mai spune Marian Dragotă, proprietarul firmei, medic veterinar la bază.

Apoi a explicat de unde i-a venit ideea cu „puicuÈ›a piÈ›ipoancă”. „Am scris-o când mergeam la familia mea la Cluj. Mergând prin Râmnicu Vâlcea, a trecut o , cu telefonul în mână, cu două pungi cu cadouri È™i arăta perfect. Modul în care era botoxată, aranjată, cu toate mărite... am scris-o în maÈ™ină. Până am trecut de Sibiu era deja compusă”, relatează el despre călătoria de la Tulcea la Cluj.

De asemenea, omul spune că a mai compus È™i a folosit poezii amuzante cu referire la politicieni sau diferite situaÈ›ii pe care le întâlneÈ™te în viaÈ›a de zi cu zi. Inspirat tot din realitate, un alt lot de pui a fost botezat „puiul mamei”, cu referire la fiul leneÈ™ al unei familii cunoscute, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o gluma buna! sa mai si ridem!
2
0
Simpatic domnul!
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016