REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

„Topul Firmelor din județul Constanța“, organizat de CCINA, la a XXIX-a ediție. Video

„Topul Firmelor din județul Constanța“, organizat de CCINA, la a XXIX-a ediție. Video

V.R., A.F. 28 octombrie 2022 | 00:00 11864

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța a organizat joi, 27 octombrie a.c., începând cu ora 19.00, la Aristocratos Ballroom Mamaia, evenimentul „Topul Firmelor din județul Constanța“, ajuns la a XXIX-a ediție.

Evenimentul se adresează mediului de afaceri constănțean, firmelor poziționate în clasament, colaboratorilor și partenerilor CCINA Constanța, fiind premiate cele mai bune firme din județ.

.

La eveniment sunt prezenți Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Mihai Daraban

„Sunt putini jucători care contribuie la cifra de afaceri, sunt lucruri care contează și ne pun pe gânduri. Deficitul balanței comerciale ne frământă cu adevărat. Am ajuns o țară care importă absolut tot. Stăm prost la exporturi. La export, cu tot efortul pe care îl facem, multe lucruri nu pot fi schimbate.“, a transmis Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, în mesajul de deschidere a festivității de premiere.

Mihai Lupu

„Suntem singurii cetățeni ai României care plătim sa intram și să ieșim din județul nostru. Am spus de multe ori ca birocrația împiedică dezvoltarea județului. Am creat o strategie de dezvoltare durabila, în care mediul de afaceri a fost prezent. Acest județ beneficiază de absolut toate bogățiile, pentru a deveni după București cel mai bun județ.“ a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Ionuț Rusu

„Constanța se transformă într-un oraș normal. Ce se întâmplă azi în Constanța este un exercițiu pentru noi toți, de răbdare, pentru că în sfârșit se întâmplă ceva aici. Primăria Constanta are porțile deschise către dumneavoastră și către un oraș normal. “ a transmis viceprimarul orașului Constanța Ionuț Rusu.

Premiul special pentru firma care a avut cel mai mare profit brut din exploatare: Compania Națională a Porturilor Constanța.

Premiul special pentru societatea cu cea mai mare cifră de afaceri: Rompetrol S.A.

Felix Crudu Tesloveanu

„Pentru a avea cea mai mare cifră de afaceri trebuie să ai flux permanent. Avem peste 1000 de oameni, milioane de tone pe care le producem și le aducem în România și investiții permanente - fără ele nu am fi ajuns aici.“, a declarat Felix Crudu Tesloveanu, directorul Rompetrol Rafinare.

Trofeele de excelență au fost acordate, în cadrul festivității de premiere, în ordine alfabetică.

Video:

Video integral cu festivitatea de premiere poate fi vizionat AICI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vezi acum cazuri peste cazuri noi de Covid...
2
1
Ai dreptate DOINA noul director Vizan nici nu catadicsit sa vina pe scena sa ridice macar premiul pe care pe bune este meritul fostului director Goidea
8
9
Premiul obținut e CNPC se datorează, ca și anul trecut, managementului dlui Goidea! Felicitări!
5
5
o mare sindrofie pentru NIMIC!
9
4
Danut Juganaru unde este? N-are fason fara el, incruntatilor!
5
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436