REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

„Tot timpul îmi aranjează cravata” Silviu Prigoană, declarații emoționante despre Mihaela, iubita lui

„Tot timpul îmi aranjează cravata” Silviu Prigoană, declarații emoționante despre Mihaela, iubita lui

Valentina CAMARA 20 februarie 2023 | 00:00 705

Silviu Prigoană și partenera sa, Mihaela, par a fi cuplul perfect. Cei doi se înțeleg de priviri și împreună formează o familie unită alături de copiii lor. După mai multe căsnicii eșuate, omul de afaceri și-a găsit liniștea în brațele actualei sale partenere, cu care pare că se completează din toate punctele de vedere.

„Tot timpul imi aranjeaza cravata” Silviu Prigoana, declaratii emotionante despre Mihaela, iubita lui

Recent, în cadrul unui interviu, Silviu Prigoană a vorbit despre cât de grijulie și atentă este cea alături de care își trăiește viața, dar și despre cum se înțeleg fii săi cu fiicele Mihaelei. Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, cei doi continuă să aibă gesturi tandre unul față de celălalt și să pună pe primul loc respectul și grija pentru celălalt chiar și în public.

Silviu Prigoană are numai cuvinte de laudă față de Mihaela

Cel puțin în această perioadă a vieții lor, atât Silviu Prigoană, cât și iubita lui dedică foarte mult timp muncii, chiar și atunci când ar trebui să se relaxeze. Timpul liber este destul de limitat în cazul celor doi, motiv pentru care pun foarte mare accent pe disciplină și seriozitate, inclusiv în ceea ce îi privește ce copiii omului de afaceri.

„Tot timpul îmi aranjează gulerul și cravata. Pentru că munca îl înnobilează pe om și noi tindem să devenim nobili, stăm ca proștii la muncă. Mai și ieșim, dar, în general, familii grele, copii mulți, cursuri, meditații. Copiii sunt mari și frumoși, dar n-au nicio vină că unu-i în clasa a IX-a și unui în clasa a VII-a.

Bine că au crescut frumos și în liniște, la fel și ai Mihaelei, trăiesc frumos, în liniște și pace. Este frumos, mai ales de sărbători, Paște, Crăciun, Revelion, e minunat. Noi trăim normal, ei trebuie să se motiveze, ei sunt premiați în momentul în care fac lucruri. Nu fac lucruri, nu se ia premiu, ca la școală, nimic deosebit. Cel mai important lucru este disciplina, restul sunt vrăjeli.”, a declarat Silviu Prigoană, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu i-as aranja funia. Da-i-as mwie cu kkt hotului !!!
2
0
Daca tot timpul iti aranjaza cravata, nu crezi ca bate vreun apropo ?
2
1
mai da.te in dragostea mea schiopule cu familiile tale de coarde,p******e,boscheti!
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303