REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Beat mort, și-a făcut nevoile în fața magazinului și început să înjure de toți sfinții

Beat mort, și-a făcut nevoile în fața magazinului și început să înjure de toți sfinții

Virgil STOIAN 12 aprilie 2023 | 00:00 4240

Rasismul este una dintre problemele grave cu care se confruntă România. Principala țintă a atacurilor rasiste sunt persoanele de origine romă, chiar dacă nu sunt întotdeauna vinovate de ceva. Ion Boldea, după ce a îngurgitat o cantitate însemnată de băuturi alcoolice, și-a dat seama cât de mult urăște persoanele de etnie romă, și în timp ce își făcea nevoile în public, a proferat injurii la adresa acestora.

Beat mort, si-a facut nevoile in fata magazinului si inceput sa injure de toti sfintiiFoto cu caracter ilustrativ

Potrivit rechizitorului,  la data de 10.01.2022, Ion Boldea s-a apropiat de magazinul administrat de victimă și și-a făcut nevoile în timp ce îl înjura pe acesta și pe fiul său, proferând comentarii rasiste, dar și amenințându-i că îi bate și îi distruge. Totul s-a întâmplat după ce Ion Boldea consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane, iar apoi a ieșit din magazin pentru a-și satisface nevoile fiziologice. De menționat faptul că magazinul  nu este prevăzut cu toaletă, însă inculpatul se putea deplasa la locuința sa pentru a-și satisface nevoile fiziologice acesta locuind într-un imobil din imediata apropiere a magazinului. În pofida acestui aspect inculpatul a preferat să se deplaseze câțiva metri pe trotuar, respectiv în direcția opusă locuinței sale, pentru a se urina existând astfel posibilitatea de a fi observat de alte persoane, lucru care s-a și întâmplat.

Beat mort, si-a facut nevoile in fata magazinului si inceput sa injure de toti sfintiiMinuta judecătorească

Inculpatul a adus injurii persoanelor de etnie romă

În momentul în care inculpatul urina pe trotuar, o altă persoană a ieșit din magazin și i-a atras atenția să nu mai înjure și să nu mai urineze pe stradă, în văzul lumii. Cu toate acestea însă, inculpatul a continuat injuriile la adresa persoanelor de etnie romă, injurii de genul „uuu, m..e țiganilor”, martorul reproșându-i că „nu-ți este rușine că sunt și fete pe aici”.

Instanța a constatat că gravitatea însemnată a faptelor inculpatului rezidă și din împrejurarea că inculpatul a acționat în mod conștient, dând chiar dovadă de o îndrăzneală sporită, în public, în prezența mai multor persoane, de natură să afecteze raporturile dintre oamenii participanți la formele de viață în comun, în public. În concluzie, faptele săvârșite de inculpat, în condițiile descrise în actul de sesizare și recunoscute de acesta, sunt de natură să aibă o puternică rezonanță socială negativă, prin crearea unei stări de insecuritate pentru ordinea publică, condiții în care aceasta a adus atingere, bunelor moravuri și liniștii publice. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Ion Boldea la 4 luni de închisoare, cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat de bine dotat sunt eu, m-as fi PlSAT peste autobuz, dupa boschetul de langa bancuta din sens opus. Imi si imaginez un copilas din autobuz care striga: "Mami, mami! Uite, mami, curcubeu!" Si apoi fata lu' ma-sa, soacata, pe buzele careia ai fi putut citi litera "O", iar apoi, la sfarsitul glumei, pe mine cu filtru "THUG LIFE" peste un "troll face" in timp ce ma inchid la slit si in stanga sus "Mission PASSED! Respect+ Hihihi si hahaha! Standup comedy, cu precipitatii, dupa prea multe beri in Vaslui. Eu zic sa fugiti la urmatoarea stire, pana nu ma scap si cu gluma pentru felul 2. Hi hi hi si ha ha ha!
17
7
Chiar nu mai are nimeni SlMTUL UM0RULUI? Va spun ce as fi facut eu, as fi dat CR0P lMAGlNll cat mai aproape de lNDlVID, apoi i-as fi dat SHRlNK la ccuccuIet, apoi i-as fi pus DOAR 2 PlXELl pe post de c3n2ura. Va dati seama cat de tare l-as fi UMlLlT? De RUSlNE s-ar fi Plssat apoi NUMAI ACASA, cu IacatuI la ussa si cu becuI stins, plus dusuI pornit, sa nu se auda! Pai i-ati pus ditai buIina de cen2ura. Chiar era necesar? Ma mir ca nu i-ati c3n2urat pana la genunchi, sa-i faceti recIama GRATUlTA. Pai nu merita si o dipl0ma cu c0r0nita dupa asa ditai bulina? Priviti si partea buna, omul iubeste natura si uda florile fara sa fie ANGAJJAT la PRlMARlE. Ma intreb daca pentru felul 2 are pungguta POOPICK sau se aplica doar la caini? Observati ca se apleaca aproape la 45 de grade in fata, sa nu-si ude sandaIeIe cu S0SETE? EVlDENT nu tintea prea departe! Poate a vazut un CHlSTOC APRlNS, apoi si-a adus aminte ca a fost P0MPIER in TlNERETE.
14
4
la noi si n banglades se ...intampla !romania educata excesiv !
3
1
Posibil sa fi crezut ca ii fata lui VRGIL CHITAC acolo si a zis sa urmeze Deh... acu omului ia venit Pariu fac multora le ar veni si nu doar atiit ci sa si se kace pe fata numitului Sper ca sti Esti pe to po fam ALUPIGUS cu respect Vergile
10
10

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016