REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
33.4° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Beat pe motocicletă, un bărbat a provocat un accident grav

Beat pe motocicletă, un bărbat a provocat un accident grav

Virgil STOIAN 28 iulie 2024 | 08:28 860

Accident grav în Sibiu, provocat de un motociclist băut. Bărbatul a provocat haos într-o intersecţie, intrând în plin într-o maşină.

Beat pe motocicleta, un barbat a provocat un accident grav

Un grav accident s-a produs sâmbătă după amiază în municipiul Sibiu, la intersecția străzilor Râului cu Popa Șapcă. Vinovat de producerea sa este un motociclist care s-a dovedit a fi fost băut.
Motociclistul avea o alcoolemie de 0,69

Motociclistul în vârstă de 48 de ani a pierdut controlul ghidonului la respectiva intersecţie şi a intrat în coliziune cu maşina condusă de un tânăr de 26 de ani, care oprise regulamentar, pentru a acorda prioritate.

În urma accidentului motociclistul a suferit un traumatism cranian şi multiple contuzii, iar testarea alcoolscopică a scos la iveală că bărbatul consumase înainte o cantitate uriaşă de alcool. Valoarea alcoolemiei sale era de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Un echipaj SMURD cu medic și mașina medicului de urgență au intervenit la intersecția dintre strada Râului și strada Popa Șapcă la un accident rutier care a avut loc între un autoturism și o motocicletă.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 48 ani care a suferit un traumatism cerebral și multiple contuzii, a fost transportat la UPU Sibiu, conștient”, a transmis Raluca Marcu, de la ISU Sibiu.

Nu mai departe de vineri după-amiază, tot într-o intersecţie din muncipiul Sibiu, două maşini au intrat în coliziune, ambele fiind distruse în mare parte.

În schimb, tot un accident moto s-a petrecut sâmăbătă în judeţul Bihor, între Budureasa şi Stâna de Vale, pe DJ 764A. Potrivit martorilor, motociclistul a pierdut controlul ghidonului și a ajuns în afara şoselei.

Din cauza gravităţii situaţiei la fața locului a intervenit și un elicopter SMURD, care l-a transportat pe motociclist la spital, pentru îngrijiri medicale.

La fel ca şi în cazul de la Sibiu, bărbatul implicat în accident are 48 de ani. “Accidentul s-a produs pe Drumul Județean 764A, fiind implicat un singur vehicul, respectiv o motocicletă”, a declarat Alin Laza, de la IPJ Bihor, poliţiştii constatând că bărbatul a pierdut controlul vehiculului într-o curbă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia e un dilimandros care incepe sa se dea cu motorul de pe la sase seara si continua noaptea,turand drujba aia a lui,crezand poate ca e ,,american''. Umbla bezmetic si da ture aiurea, ca musca de gunoi care bazaie enervant.
4
0
Ce face cu organele, le donează?
1
2

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516