REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Beat și orbit de gelozie, și-a confundat nevasta cu sacul de box

Beat și orbit de gelozie, și-a confundat nevasta cu sacul de box

Replica API 8 iunie 2022 | 12:01 1447

Florin Nicolae Neda a fost condamnat la 2 ani și 4 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în formă continuată (3 acte materiale). Sentința aparține Judecătoriei Constanța și nu este definitivă, pe 27 octombrie 2022 urmând a se judeca apelul. Bărbatul este acuzat că, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, și-a bătut nevasta în mai multe rânduri și a amenințat-o cu moartea prin intermediul cumnatului său.

Potrivit declarațiilor victimei, de-a lungul mariajului, soţul ei a agresat-o în nenumărate rânduri, motivul principal fiind consumul excesiv de alcool din partea acestuia. În ziua primei dintre agresiuni, femeia a încercat să gătească ceva însă nu putut din cauza inculpatului care îi cerea să își petreacă timpul cu el. Văzând că nu-i acorda destulă atenție, inculpatul a luat cheia de la butelia de gaz şi a lovit-o cu aceasta în zona tibiei piciorului stâng, femeia căzând la pământ. Cât timp era jos, acesta a continuat să o lovească, aplicându-i de mai multe ori lovituri cu pumnii în zona capului şi în zona spatelui. Au mai urmat alte dou agresiuni, tot cu picioarele și cu pumnii, dar și amenințări cu moartea prin telefon. Atfel, prin intermediul cumnatului ei, inculpatul i-a transmis că o va omorî şi îi va tăia capul. Soția a obținut și un ordin de protecție, pe șase luni de zile, împotriva inculpatului.

Instanța a reținut că inculpatul a exercitat în mod repetat, în baza aceleiași rezoluții infracționale, violențe fizice asupra soției sale, persoana vătămată cauzându-i acesteia suferințe fizice și leziuni care au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale, respectiv 4-5 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, inculpatul, prin intermediul cumnatului său, inculpatul a ameninţat persoana vătămată cu moartea şi cu acte de violenţă, ceea ce i-a creat acesteia o vădită stare de temere. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Florin Nicolae Neda la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare. Sentința a fost dată pe 10 mai 2022 și nu este definitivă, pe 27 octombrie urmând a se judeca apelul.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici un astfel de animal nu bagati la inchisoare?!
1
0
Rabla de om
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436