REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
23.4° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Bebeluş abandonat, salvat de un câine vagabond, la Tripoli

Bebeluş abandonat, salvat de un câine vagabond, la Tripoli

Ana Maria LIPAN 24 iulie 2023 | 00:00 1564

Un copil de câteva săptămâni a fost salvat de un câine vagabond, după ce a fost abandonat pe stradă într-o pungă de gunoi, la Tripoli, în Liban. Animalul a luat plasa cu copilul în gura şi a căutat ajutoare. A ajuns la un trecător care a auzit copilul plângând şi l-a dus la spital relatează observatornews.ro.

Bebelus abandonat, salvat de un caine vagabond, la Tripoli

Bebeluşul, o fetiţă în vârstă probabil de doar câteva săptămâni, este în viaţă, deşi are vânătăi de pe faţă şi corp. Câinele ţinea în gură punga de gunoi, când un trecător a auzit un plâns care părea să provină de la fetiţă.

Copilul a fost lăsat să moară, dar soarta a avut alte planuri

Bebelușul a fost transportată rapid la spitalul guvernamental din Tripoli, al doilea oraş ca mărime din Liban, unde a fost tratată. Starea sa a fost considerată gravă, dar stabilă. "Bebeluşul a fost aruncat într-o zonă considerată foarte periculoasă pe timp de noapte, deoarece există mulţi câini vagabonzi", a declarat un jurnalist din Tripoli pentru Arab News.

Această descoperire a fost întâmpinată cu groază şi indignare de către populaţia libaneză. "De obicei, atunci când cineva vrea să-şi abandoneze copilul, îl lasă în faţa unui orfelinat sau a unei secţii de poliţie", explică jurnalistul. În acest caz, se pare că pruncul a fost lăsat în mod deliberat într-un mediu ostil pentru a fi devorat.

Numeroşi internauţi au fost indignaţi de acest act, care, în opinia lor, dovedeşte că unele animale dau dovadă de mai multă compasiune decât unele fiinţe umane. Deocamdată, autorităţile şi spitalul refuză să comenteze cazul în faţa presei locale. După ce fetiţa îşi va reveni, dacă nu se va găsi o soluţie de adopţie, ea va fi plasată într-un orfelinat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din cate stiu eu, Tripoli este capitala Libiei.
0
0
Unii oameni au devenit niste jigodii cel putin uneii tineri care deprind tupeul de borfas din cluburi si baruri iar apoi experimentati au pretentii sa li se zica domni si doamne desi golania o pun in practică frumos ,elegant ,cu perdea .....mai mereu cu zambetul pe buze si cu vorba frumoasa ...dar faptele lor sunt mizere si mizerabile
6
0
Omul un distrugător j***s al planetei Cel mai periculos animal omul Câinele un lord inteligent nu vorbește dar gândește
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699