REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Mie., 4 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6842
28.2° Constanța Miercuri, 4 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6842
 

Bebeluși gemeni, găsiți morți în dulapul bunicii lor

Bebeluși gemeni, găsiți morți în dulapul bunicii lor

Virgil STOIAN 16 iulie 2024 | 08:02 1277

Mama suspectei a descoperit fetușii gemeni înfășurați într-un cearșaf în dulap după ce a devenit suspectă de mirosul neplăcut și a sunat imediat la poliție. Procuratura din Reggio Calabria a deschis un dosar pe numele fetei, invocând infracțiunea de dublu infanticid. Procuratura italiană audiază acum rudele și prietenii fetei pentru a reconstitui cele întâmplate.

Bebelusi gemeni, gasiti morti in dulapul bunicii lor

Oroarea s-a petrecut în Reggio Calabria, unde o tânără de 24 de ani este acuzată de dublu infanticid după ce doi fetuși morți, probabil gemeni, au fost găsiți ascunși în dulapul din casa ei. Ancheta a fost declanșată de o sesizare a mamei fetei, care a găsit cei doi fetuși în timp ce scotocea prin camera casei în care locuiește și tânăra, în partea de sud a orașului calabrez.

Potrivit unei prime reconstituiri care urmează să fie stabilită, mama fetei în vârstă de 24 de ani ar fi răscolit dulapul din cauza unui miros rău și suspect care ar fi provenit de la mobilă. Între timp, cele două trupuri neînsuflețite au fost confiscate din ordinul magistraților și duse la morgă, unde, probabil în următoarele ore, medicul legist va efectua o autopsie pentru a stabili cauza exactă a morții. Rămâne de văzut dacă gemenii au venit pe lume deja morți sau dacă au murit mai târziu. De la o primă examinare externă, se pare că fetușii erau deja formați, dar nu se știe încă dacă au fost născuți normal sau dacă a fost vorba de un avort.

Bunica gemenilor a descoperit oroarea, după ce a simțit un miros greu

Potrivit Ansa, tânăra a fost internată între timp la secția de obstetrică-ginecologie a Marelui Spital Metropolitan din Reggio Calabria, unde se prezentase la urgențe în urmă cu câteva zile, acuzând unele dureri, care erau probabil efectele nașterii ținute secret. De fapt, tânăra de 24 de ani ar fi născut la ea acasă, dar în circumstanțe care nu au fost încă reconstituite de echipa mobilă din Reggio Calabria. Anchetatorii trebuie să stabilească dacă fata a născut singură sau dacă a fost ajutată de cineva, având în vedere că placenta nu a fost detectată, și dacă ceilalți erau la curent cu sarcina, inclusiv iubitul ei. Între timp, anchetatorii se bazează pe interogarea femeii de 24 de ani, care rămâne în spital și nu a vorbit încă, negând sarcina.

"Pacienta a fost internată aici pe 9 iulie. Se plângea de o hemoragie destul de gravă. Inițial am crezut că este vorba de un avort clandestin, deoarece nu credeam că a născut. Abia mai târziu poliția ne-a informat despre descoperirea celor doi fetuși morți la domiciliu". a declarat  Marcello Tripodi, directorul interimar al departamentului de obstetrică al GOM din Reggio Calabria, spitalul în care este internată în continuare femeia de 24 de ani, anchetată pentru dublu infanticid pentru Fanpage.it., potrivit stiripesurse.ro.

"Ne-am dat seama că citirile indicau că a existat o sarcină. Ea ne-a spus că este virgină și a refuzat să fie examinată. Cu toate acestea, ne-am dat seama că a existat anemie (o afecțiune în care există niveluri inadecvate de fier în organism, n.r.), prin urmare o pierdere de sânge din uter, dar am crezut că a fost un avort clandestin", a adăugat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516