REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
28.7° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Becali (FCSB) - Dinamo nu vrea să amâne, dar are ghinion, Olaru şi Coman sunt apţi

Becali (FCSB) - Dinamo nu vrea să amâne, dar are ghinion, Olaru şi Coman sunt apţi

Virgil STOIAN 22 iulie 2023 | 00:00 541

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că oficialii grupării Dinamo Bucureşti nu vor să amâne meciul direct de sâmbătă, însă le-a transmis că au ghinion pentru că Darius Olaru şi Florinel Coman, jucători accidentaţi în prima etapă a Superligii, sunt apţi de joc.

Becali (FCSB) - Dinamo nu vrea sa amane, dar are ghinion, Olaru si Coman sunt apti

Becali, care propusese amânarea deoarece nu a reuşit să închirieze Stadionul Steaua pentru acest meci, este extrem de optimist într-o victorie a formaţiei sale în derby.

"Dinamo a zis că nu vrea să amâne meciul, cică ne-au văzut pe noi nepregătiţi. Aşa a zis Burcă (n.r. - antrenorul formaţiei Dinamo, Ovidiu Burcă). A zis că suntem noi nepregătiţi şi că ne bate. Bine, mă, să vedem. Ce să menajăm noi? Ghinionul lor e că sunt bine şi Olaru, şi Coman. Că ei credeau că nu sunt apţi. Dar şi-a revenit şi Olaru, deci vă daţi seama, vuiet. Vuiet mare va fi, jale mare şi tânguire multă va fi", a menţionat finanţatorul.

Vlad Chiricheş ar putea fi transferat de FCSB în cazul în care va obţine calificarea în grupele Europa Conference League, a anunţat Becali.

"Stai să văd eu echipa, cum ne prezentăm, să văd cu cine cădem la sorţi şi în funcţie de asta să îl iau. Adică să fie riscul mai mic. Păi dacă ne calificăm atunci l-am luat a doua zi, că nu mai contează câteva sute de mii, că iei 7-8 milioane. Chiricheş te ajută mai departe, te ajută şi la câştigarea campionatului şi anul viitor în Champions League", a precizat el.

Derby-ul FCSB - Dinamo, din cadrul etapei a 2-a a Superligii, se va disputa la 22 iulie, de la ora 21:30, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712